PRIVE Kamperen in Khao Yai National Park (2 dagen)

Tourcode:0715
Datum: Dagelijks
Tijd: 08.00
Category: Jungle trekkingPRIVE
Algemene waardering: uit of 5 beoordelingen. eerlijke recensies. Lees Recensie
Twee lange en afwisselende dagen kamperen in Khao Yai, het oudste en een van de grootste en populairste natuurparken in Thailand. U maakt verschillende PRIVE jungletreks, gaat naar watervallen, maakt een nachtelijke safari en bezoekt de unieke vleermuizengrot, waar als de avond valt een miljoen vleermuizen uitvliegen op zoek naar eten. NIEUW ! Exclusieve Green Wood Travel PRIVE reis
PERSOONLIJKE VOORKEUR BEPAALT DEZE REIS !
De valleien in Khao Yai zijn groen en weelderig, de bossen dicht en er leven makaken, neushoornvogels, gibbons en wilde olifanten.

U kampeert in eenvoudige maar goede tenten. Uw 'boterham' eet u voor de tent of in een lokaal restaurant. Wij zorgen voor tenten, slaapzakken, anti bloedzuiger sokken, regenjassen (in het regenseizoen), telescopen, koffie, thee en water. En voor goede Engelssprekende gidsen die u zullen wijzen op dieren en planten die u wellicht anders over het hoofd zou hebben gezien.

Khao Yai National Park is zo'n tweeduizend vierkante kilometer groot en staat op de Werelderfgoedlijst van de Verenigde Naties, voornamelijk omdat het een intact zijnde 'moesson woud' of 'droog woud' herbergt, een meer open vorm van bebossing dan het dichtere tropisch regenwoud. Dat tropische regenwoud is er ook in Khao Yai, net als graslanden. Er zijn duizenden soorten planten aangetroffen en alleen al meer dan 300 verschillende soorten vogels (let op de 'gak gak gak' van de neushoornvogel). Uiteraard ontbreekt het hier niet aan insecten en slangen. En er zitten dus veel vleermuizen (in de Bat Cave).
Overnachting: In de slaapzak in een tent
Maaltijden: Lunch, Diner
Vervoer: pick-up truck
Dag 1: De paden op, de jungle in. The Beach waterval. Nacht safari. Kamperen.
Deze kampeer en jungletocht begint om 8 uur 's ochtends in de Khao Yai Garden Lodge. In een trektocht van twee a drie uur laat onze Engelssprekende gids u zoveel mogelijk zien. U hoort van alles over de bomen, planten en het leven van de wilde dieren. Deze eerste jungletocht wordt afgesloten met een lunch in een lokaal restaurant. Van luieren is geen sprake, want het is een drukke dag. U gaat naar de Lam Ta Khong kampeerplaats waar de tenten moeten worden opgezet.

Als de haringen goed in de grond zitten, gaat de tocht per auto naar de Haew Suwat watervallen, die internationaal beroemd werden door een scene in de film The Beach. Op de weg terug naar de zuidelijke kant van het nationale park hopen we wilde olifanten te zien. De natuur gaat hier zijn eigen gang, het is geen dierentuin, dus we moeten een beetje geluk hebben.

Diner wordt geserveerd in een lokaal restaurant. Om 8 uur 's avonds begint de Night Safari waarin u met de zaklamp op zoek gaat naar het nachtelijke jungleleven. Ook hier geldt dat u een beetje geluk moet hebben. Tegen 9 uur bent u terug in het kamp en is het tijd om te relaxen en te slapen.


Overnachting: geen
Maaltijden: Ontbijt, Lunch,
Vervoer: pick-up truck
Dag 2: Jungletrek. Grootste waterval van Khao Yai. The Lonely Cliff. Vleermuizengrot.
Na het ontbijt maakt u zich klaar voor een nieuwe, andere trektocht door de jungle. De truck brengt u naar het beginpunt (steekt daar een olifant over?). Ook deze tocht duurt twee a drie uur. Lunch wordt opgediend in een lokaal restaurant. Met de pick-up truck gaat u vervolgens naar de Haew Narok waterval, de grootste waterval van het Khao Yai National Park. Eenmaal opgedroogd wordt het tijd dit park eens van een hoger gelegen punt te aanschouwen. U gaat naar The Lonely Cliff, het mooiste uitkijkpunt.

Rond zonsondergang vliegen bij de vleermuizengrot (Bat Cave) vele honderdduizenden vleermuizen uit (sommigen zeggen wel een miljoen), op hun nachtelijke jacht naar eten. Dat uitzwermen duurt meer dan een half uur en is een magnifiek gezicht. In het kalkstenen gebergte van Khao Yai ontstonden over een periode van miljoenen jaren scheuren in de rotsen. Ze werden een geliefde schuilplaats voor de vleermuizen, die zich hier tegoed te doen aan de vele insecten die hier rondfladderen.

Voldaan (en misschien ook wel een beetje moe) wordt u rond 7 uur 's avonds weer afgezet bij de Khao Yai Garden Lodge.

Optionele Tours:

PRIVE Vogels spotten in het Khao Yai National Park
Vogels spotten in Khao Yai National Park (PRIVE tour). U gaat een volle dag op pad en op zoek naar kleurrijke en bijzondere vogels. Er zijn in Khao Ya
Khao Yai National Park Explorer (3 dagen)
Drie volle en gevarieerde dagen in Khao Yai, Thailands oudste en een van de grootste en populairste natuurparken in het land. De valleien zijn groen e
Opmerkingen: wat moet je ...
1. Mee? Camera & zonnebrandcrème en bescherm je goed tegen de zon (pet meenemen!)
2. Aan? Losse luchtige kleren en stevige schoenen of sandalen
3. Doen? Niets, je kunt het helemaal overlaten aan onze gidsen.

Informatie:
Khao Yai routeplanner
Khao yai National Park
Inclusief de tour: alle vermelde maaltijden, entreegeld Khao Yai en omschreven transfers. Jungletreks als omschreven in de reisbeschrijving worden begeleid door een lokale Engelssprekende gids. Gebruik tent, slaapzakken, telescoop, anti bloedzuiger sokken, koffie, thee, water, fruit. Vervoer per pick-up truck.
Onze Persoonlijke Zorg en Attentie.
Exclusief de tour: overige maaltijden, persoonlijke uitgaven, fris, alcoholische drankjes en tips, transfers van en naar hotel en facultatieve excursies.
Wij raden klanten aan om reis-, medische-, annulerings- en andere typen verzekeringen af te sluiten in België of Nederland. Deze verzekeringen met gelijkwaardige werelddekking kunt u niet in Thailand of Zuidoost-Azië afsluiten.

Recensie voor PRIVE Kamperen in Khao Yai National Park (2 dagen)

Algemene waardering: uit of 5 beoordelingen. eerlijke recensies.

Aanbevolen door Green Wood

Vanaf:
Contact
Khao Yai een dag in het Park

In een dag kennismaken met de veelzijdigheid van het Khao Yai Nationaal Park. Kan dat? Ja, dat kan. In deze Een Dag In Het Park tocht maakt u een trekking door de jungle, bezoekt u

Vanaf:
Contact
De vleermuizengrot en een dag in het park (1/2 + 1 dag)

Handig 'doe veel in weinig tijd' programma, met een bezoek aan de Khao Lak Chang vleermuizengrot bij het Khao Yai Nationale Park, een jungle trektocht van een paar uur, wat

Vanaf:
Contact
PRIVE Vogels spotten in het Khao Yai National Park

Vogels spotten in Khao Yai National Park (PRIVE tour). U gaat een volle dag op pad en op zoek naar kleurrijke en bijzondere vogels. Er zijn in Khao Yai meer dan 300 verschillende s

Vanaf:
Contact
PRIVE Kamperen in Khao Yai National Park (2 dagen)

Twee lange en afwisselende dagen kamperen in Khao Yai, het oudste en een van de grootste en populairste natuurparken in Thailand. U maakt verschillende PRIVE jungletreks, gaat naar