Cruise - Langstaartboot avontuur in Samut Prakan

Tourcode:0414
Datum: Dagelijks
Tijd: 09.30-16.00
Category: Boottocht
Algemene waardering: uit of 5 beoordelingen. eerlijke recensies. Lees Recensie
Verlangt u ook naar een ontsnapping van de drukke straten van Pattaya? Stap in onze minibus en na slechts een uur rijden bevinden we ons in een paradijs! Green Wood Travel biedt u een geweldig langstaart-boot avontuur op het water aan. Terug in de tijd naar het oorspronkelijke Thaise leven.

Na het ritje met de minibus van Pattaya / Jomtien komt u aan in de provincie Samut Prakan bij één van de lokale tempels. Daar vindt u de langstaartboot waarmee u door de talloze kanalen die het gebied rijk is, lokaal bekend als klongs, vaart.

Adem de frisse lucht in en geniet van de kalme wateren als u de rijstvelden en de afgelegen oude Thaise dorpen passeert en zie hoe de lokale bevolking hier leeft omgeven door het water. Veel van de huizen hebben hun eigen kikkerkwekerijen en de mensen zwemmen overal rondom u in de kanalen op zoek naar alle soorten voedsel die het water te bieden heeft.

Natuur- en vogelliefhebbers kunnen hun hart ophalen in deze omgeving. Varanen en slangen zijn heel gebruikelijk in dit gebied evenals enkele kleinere dieren. De diversiteit in (water) planten en bloemen is enorm en u zult allerlei verschillende soorten vogels, van kleurrijke zangvogels tot aan groepen ooievaars, aantreffen.

Een ander ding om naar uit te kijken is een bezoek aan de paar honderd jaar oude markt gebouwd op het water, waar u een lokale Thaise lunch zal krijgen en waar u lekker kunt rondwandelen en van de sfeer kunt genieten; u zult geen andere toeristen zien hier!

Na het tweede deel van de boottocht keert u terug naar de tempel waar de minibus voor u klaarstaat om u terug naar de drukte van Pattaya te brengen.

Afhankelijk van de waterstand zullen we een aantal stops kunnen maken op het vasteland. Daar kunt u onder andere de rijstvelden van dichtbij zien en kennis maken met het concept van de garnalenkwekerijen.

Klaar voor een nieuw avontuur? Pak uw spullen en ervaar Thailand als nooit tevoren!Opmerkingen: wat moet je ...
1. Mee? Camera & zonnebrandcrème
2. Aan? Losse luchtige kleren en stevige schoenen of sandalen
3. Doen? Niets, je kunt het helemaal overlaten aan onze gidsen
4. Verwacht? Avontuur op het water
Inclusief de tour: alle vermelde maaltijden, entreegelden en omschreven transfers (alleen vanaf centraal gelegen Pattaya en Jomtien hotels). Excursies als omschreven in de reisbeschrijving en begeleidt door professionele lokale Engelssprekende Thaise gidsen. Vervoer per airconditioned minibus en open langstaart-boot.
Onze Persoonlijke Zorg en Attentie.
Exclusief de tour: overige maaltijden, fris en alcoholische drankjes, persoonlijke uitgaven, transfers van niet centraal gelegen Pattaya & Jomtien hotels en facultatieve excursies.
Wij raden klanten aan om reis-, medische-, annulerings- en andere typen verzekeringen af te sluiten in België of Nederland. Deze verzekeringen met gelijkwaardige werelddekking kunt u niet in Thailand of Zuidoost-Azië afsluiten.

Recensie voor Cruise - Langstaartboot avontuur in Samut Prakan

Algemene waardering: uit of 5 beoordelingen. eerlijke recensies.

Aanbevolen door Green Wood

Vanaf:
Contact
Cruise - Langstaartboot avontuur in Samut Prakan

Verlangt u ook naar een ontsnapping van de drukke straten van Pattaya? Stap in onze minibus en na slechts een uur rijden bevindt u zich in het paradijs! Green Wood Travel biedt u e

Vanaf:
Contact
Snorkelen bij Koraal eiland

Koh Larn oftewel Coral Island ligt vlak voor de kust van Pattaya. U vertrekt vanuit Pattaya per boot naar het eiland. Op het mooie strand kunt u lekker relaxen en in het heldere wa

Vanaf:
Contact
Vlotvaren & ATV in Nakorn Nayok

Een afwisselende dag waarin u over een woeste rivier raft, op een ATV door het landschap zoeft, maar ook in een ossenwagen langs de velden sjokt en een duik neemt bij een waterval.

Vanaf:
Contact
Tokkelen in Pattaya - Flight of the Gibbon

Voor het ultieme aapgevoel; een dag in een prachtig regenwoud doorbrengen, van boom naar boom zwevend via kabels, lopend over smalle bruggetjes hoog boven de grond, plus een wandel