Op ontdekkingsreis met de Sea Gipsy (2 dagen / 1 nacht)


Prijs vanaf
9,150 Baht
Datum: Donderdag & Zondag
Tijd: 07.00-18.00
BOEKING
Tourcode:0362
Datum: Donderdag & Zondag
Tijd: 07.00-18.00
Category: Cruises: per motorboot
Algemene waardering: uit of 5 beoordelingen. eerlijke recensies. Lees Recensie
Phuket is een vakantie-eiland om niet snel te vergeten. Het heeft alles te bieden wat u maar kunt wensen: zon, zee, zand, helder blauwe lucht, kalkstenen rotsformaties, winkels, nachtleven en natuur, veel natuur. Phuket is een prima uitvalsbasis voor tochten in de omgeving, met de Phi Phi Eilanden op de eerste plaats.

Daarnaast vormt een tocht naar de baai van Phang Nga een indrukwekkende gebeurtenis. U vaart tussen steil uit zee oprijzende kalkrotsen door, begroeid met groene jungle. Krabi, Koh Lanta, de Racha's? De lijst met eilanden in deze archipel is te lang op op te noemen.
Overnachting: Holiday Resort
Maaltijden: Lunch, Diner
Vervoer: (mini)bus & boot
Dag 1: Dit is meer dan een gewone cruise, dit is genieten van de mooiste plaatsen van Phang Nga baai op een originele relaxte boot
Dit is een schitterende vaartocht, waarbij u gedurende twee dagen alle indrukwekkende plekken van Phuket en omgeving leert kennen. Aan boord van de Sea Gipsy varen we om 08.30 uur van Chalong Bay onder het genot van een kopje koffie naar het schitterende Maya Bay op Phi Phi Lay. Na een 'welcome briefing' wenden we de steven naar Hin Klang Island om te snorkelen. Aan boord gebruiken we de (buffet)lunch.
We kruisen langs de westkant van Phi Phi Lay en glippen de Viking Bird Cave in. Aan het eind van de middag varen we via Bamboe Eiland (weer heerlijk snorkelen) naar Koh Yao Noi, waar we voor de nacht het anker uitwerpen. We nodigen u uit voor een overheerlijke BBQ en genieten van de zonsondergang. U slaapt als een roos in het Holiday Resort (ventilator gekoelde kamer) op Koh Yao Noi of gelijkwaardig.


Overnachting:
Maaltijden: Ontbijt, Lunch,
Vervoer: boot, minibus
Dag 2: Tropische temperaturen, kleurrijke vissen en een miljoen euro uitzicht en beleving is het allemaal waard
We genieten om 08.00 uur van het ontbijt in het hotel, wandelen ter verkenning over het eiland en varen door een van de mooiste archipels ter wereld. U zult versteld staan van de hardgroene kalkstenen rotsformaties die loodrecht uit zee rijzen. U krijgt volop de gelegenheid om te snorkelen en of te zwemmen. We varen eerst naar Koh Hong Island (uiteraard met een kopje koffie of thee) over Phang Nga Bay en bewonderen het spectaculaire uitzicht.
Daarna gebruiken we de (buffet)lunch aan boord voordat we weer te water gaan om te zwemmen of te snorkelen bij het koraalrif van Koh Kai Nai. Dan is het tijd om terug te varen naar Phuket. We serveren nu snacks aan boord. Om ongeveer 17.00 uur komen we aan bij Chalong Bay, waarna de transfer volgt naar uw hotel.

Opmerkingen: De route is afhankelijk van het weer en het getij. Soms voeren we de tocht in omgekeerde volgorde uit.

Door plaatselijke omstandigheden, het weer, de conditie van de waterwegen, national park sluiting etc. moeten we hotels soms veranderen. We houden ons het recht voor om veranderingen aan te brengen indien nodig. De intentie van de tweedaagse ontdekkingsreis met de Sea Gipsy blijft te allen tijde gehandhaafd. Deze excursie is geschikt voor iedereen die goed kan zwemmen, met een gezonde fysieke conditie. Bij twijfel dient u uw arts te raadplegen.
Toeslag voor airconditioned bungalow vanaf: 700 THB op Koh Yao Noi.
Inclusief de tour: alle vermelde maaltijden aan boord, snacks, drinkwater, thee, koffie, snorkeluitrusting, gebruik van zeekayak, professionele gids, entreegelden en omschreven transfers vanaf Phuket (Kata-, Karon-, Patong Beach en Chalong.) Voor transfers vanaf andere stranden is er een toeslag. Vervoer per airconditioned minibus en beschreven boot. Verblijf in eenvoudige maar comfortabele accommodatie met ventilator en eigen sanitair. Toeslag voor airconditioned bungalow vanaf: 800 THB
Onze Persoonlijke Zorg en Attentie.
Exclusief de tour: overige maaltijden, frisdranken en alcoholische dranken aan boord en maaltijden/drank die u op het vasteland nuttigt, souvenirs en kennismakingscursus voor aspirant duikers. Vliegtickets (lokaal & internationaal), luchthavenbelastingen (lokaal en internationaal), visumkosten, bagage afhandeling en facultatieve excursies.
Wij raden klanten aan om reis-, medische-, annulerings- en andere typen verzekeringen af te sluiten in België of Nederland. Deze verzekeringen met gelijkwaardige werelddekking kunnen niet in Thailand of Zuidoost-Azië worden afgesloten.

Recensie voor Op ontdekkingsreis met de Sea Gipsy (2 dagen / 1 nacht)

Algemene waardering: uit of 5 beoordelingen. eerlijke recensies.

Aanbevolen door Green Wood

Vanaf:
2600 Baht
De magische Phang Nga cruise

Ervaar het opmerkelijke landschap en de mystiek van de Zee van Andaman vanaf het dek van de 'June Bahtra', een traditioneel Chinese jonk. Verwonder u over de pracht van de

Vanaf:
3450 Baht
Riviercruise naar historisch Ayutthaya (2 dagen / 1 nacht)

Op minder dan 100 kilometer ten noorden van Bangkok ligt de voormalige hoofdstad van Siam, Ayutthaya. Hier regeerden 33 koningen in pracht en praal tot de stad in 1767 door het Bir

Vanaf:
230 USD
Geheimen van de Mekong Delta EXTRA (3 dagen)

Compacte reis waarin u in drie dagen per (speed)boot de geheimen van de Mekong Delta leert kennen. Het leven is hier nog onverstoord en authentiek. De inwoners van de delta gaan hu

Vanaf:
225 USD
Riviercruise Mekong - Thailand naar Luang Prabang (2 dagen)

Zin om Azië op een andere manier te ontdekken? Stap aan boord van deze ontspannen Laos riviercruise over de legendarische Mekong rivier, die de natuurlijke grens tussen Thailand e

Vanaf:
25 Euro
Dhow diner cruise

Een avond op een historische boot in de baai van Dubai met Oosterse sferen, heerlijk eten en een sprookjesachtig uitzicht over de skyline van de stad en de haven.

Vanaf:
45 Euro
Luxe Dhow dinercruise

Een avond op een super de luxe boot in de baai van Dubai met Oosterse sferen, heerlijk eten en een sprookjesachtig uitzicht over de skyline van de stad en de haven.