Sri Lanka Kleurrijk Erfgoed (15 dagen)


Prijs vanaf
Contact
Datum: Dagelijks
Tijd: 09.00
BOEKING
Sri Lanka Kleurrijk Erfgoed Mooiste rondreizenSri Lanka Kleurrijk Erfgoed cheap ticketsSri Lanka Kleurrijk Erfgoed PrijsgarantieSri Lanka Kleurrijk Erfgoed Voordelige reisSri Lanka Kleurrijk Erfgoed PrijsgarantieSri Lanka Kleurrijk Erfgoed Mooiste rondreizenSri Lanka Kleurrijk Erfgoed Voordelige reisSri Lanka Kleurrijk Erfgoed cheap ticketsSri Lanka Kleurrijk Erfgoed PrijsgarantieSri Lanka Kleurrijk Erfgoed Mooiste rondreizenSri Lanka Kleurrijk Erfgoed Voordelige reisSri Lanka Kleurrijk Erfgoed cheap ticketsSri Lanka Kleurrijk Erfgoed PrijsgarantieSri Lanka Kleurrijk Erfgoed Mooiste rondreizenSri Lanka Kleurrijk Erfgoed Voordelige reisSri Lanka Kleurrijk Erfgoed cheap ticketsSri Lanka Kleurrijk Erfgoed PrijsgarantieSri Lanka Kleurrijk Erfgoed Mooiste rondreizenSri Lanka Kleurrijk Erfgoed Voordelige reisSri Lanka Kleurrijk Erfgoed cheap ticketsSri Lanka Kleurrijk Erfgoed PrijsgarantieSri Lanka Kleurrijk Erfgoed Mooiste rondreizenSri Lanka Kleurrijk Erfgoed Voordelige reisSri Lanka Kleurrijk Erfgoed cheap ticketsSri Lanka Kleurrijk Erfgoed PrijsgarantieSri Lanka Kleurrijk Erfgoed Mooiste rondreizenSri Lanka Kleurrijk Erfgoed Voordelige reisSri Lanka Kleurrijk Erfgoed cheap ticketsSri Lanka Kleurrijk Erfgoed PrijsgarantieSri Lanka Kleurrijk Erfgoed Voordelige reisSri Lanka Kleurrijk Erfgoed cheap ticketsSri Lanka Kleurrijk Erfgoed PrijsgarantieSri Lanka Kleurrijk Erfgoed Mooiste rondreizenSri Lanka Kleurrijk Erfgoed Voordelige reisSri Lanka Kleurrijk Erfgoed cheap ticketsSri Lanka Kleurrijk Erfgoed PrijsgarantieSri Lanka Kleurrijk Erfgoed Mooiste rondreizenSri Lanka Kleurrijk Erfgoed Voordelige reisSri Lanka Kleurrijk Erfgoed cheap ticketsSri Lanka Kleurrijk Erfgoed Voordelige reis
Tourcode:SR-0001
Datum: Dagelijks
Tijd: 09.00
Category: Rondreis individueel
Algemene waardering: uit of 5 beoordelingen. eerlijke recensies. Lees Recensie
Er is geen ontkomen aan. Het kleurrijk erfgoed van Sri Lanka overrompelt menige bezoeker al bij aankomst. Nieuwe kleuren, geuren en smaken gaan u hier veroveren. Daar hoeft u niet eens heel veel moeite voor te doen. In een prettig tempo brengt deze reis u in 15 dagen naar de hoogtepunten van Sri Lanka. Het voormalige eiland Ceylon wordt omringd door de Indische Oceaan en is overzichtelijk klein (denk aan Nederland). Omdat het zich zonder al te veel te reizen laat ontdekken, is er alle tijd om te genieten van smaragdgroene rijstvelden, bronskleurige stranden, levendige dorpjes, woestijngebieden, tropische oerwouden met wilde dieren en heuvelland vol theeplantages.

We noemen alvast een paar mogelijke hoogtepunten. De leeuwenrots steekt zo'n 200 meter boven de jungle en de wijde omgeving uit. Het platform op de top van de rots werd in de gloriedagen van Sigiriya helemaal volgebouwd met koninklijke gebouwen (optionele tour). Dan: de rotstempel van Dambulla, ook wel bekend als de Gouden Tempel van Dambulla. Een geïsoleerde rotsmassa van 152 meter hoog en 1,5 kilometer (!) in doorsnede vormt het dak van een tempelcomplex. Maar ook: Klein Engeland, waar u zich even in een Brits heuvellandschap waant; de edelstenen stad Ratnapura en de Tempel van de Heilige Tand. De tand van Boeddha in deze tempel is het belangrijkste religieuze relikwie van Sri Lanka. U ziet mogelijk wilde olifanten, verblijft een paar dagen aan zee en bezoekt de hoofdstad Colombo. En dat is echt nog lang niet alles!


Overnachting: Negombo Paradise Beach
Maaltijden: Ontbijt,
Vervoer: minibus
Dag 1: Aankomst op Sri Lanka. Naar Negombo, boottochtje over de lagune.
Welkom op Sri Lanka. Waarschijnlijk wordt u op het Bandaranaike vliegveld al meteen met een Ayubowan verwelkomd, Sri Lanka's gebaar van welkom en respect. De handen worden gevouwen, de palmen tegen elkaar gedrukt. Met het hoofd wordt een lichte buiging gemaakt.

U wordt opgewacht door onze Engelssprekende gids en chauffeur en naar het Negombo Paradise Beach Hotel in Negombo gebracht, een kilometer of tien van het vliegveld.

Negombo is aanzienlijk rustiger en kleiner dan hoofdstad Colombo. Het ligt aan de gelijknamige lagune en heeft een kilometers lang strand, waar uw reis dan ook echt gaat beginnen. In Negombo valt nog veel van het koloniale verleden te zien. De Portugezen hadden het lang in bezit, net als -u voelt het aankomen- de Nederlanders. De Portugezen lieten veel kerkjes na. Van het midden van de 17e eeuw tot in de 18e eeuw (toen werden de Nederlanders verjaagd door de Britten) werd hier veel kaneel vandaan gehaald. Er staat nog altijd een Hollandse Poort (nu onderdeel van een gevangenis) en er ligt een door Nederland aangelegd kanaal.

In de avond, als u een beetje op adem bent gekomen, maakt u een boottochtje op de Negombo Lagune.


Overnachting: Sundaras Resort
Maaltijden: Ontbijt,
Vervoer: minibus
Dag 2: Naar Dambulla. Bezoek aan de gigantische rotstempel van Dambulla.
Waarom ook niet? Er staat vandaag al meteen een hoogtepunt op de agenda: de gigantische rotstempel van Dambulla.

De rotstempel van Dambulla, ook wel bekend als de Gouden Tempel van Dambulla, is een enorm geïsoleerde rotsmassa van 152 meter hoog en 1,5 kilometer in doorsnede. Stelt u zich dat even voor! Deze grotten beschermden ruim tweeduizend jaar geleden koning Walagamba uit Anuradhapura gedurende zijn 14 jaar in ballingschap. Toen hij de troon heroverde besloot hij onder dat massieve dak van steen een tempel te maken.

Er zijn zo'n 80 verschillende grotten in dit tempelcomplex, maar 5 ervan verdienen er een bezoek. De meeste muurschilderingen en beelden staan in verband met het leven van Boeddha, maar sommige beelden zijn van koningen uit de geschiedenis van Sri Lanka. In de eerste grot zien we een liggende Boeddha van 14 meter lang, in zijn geheel uit de rotswand gehakt. De fresco's op het plafond zijn gemaakt tussen de 15e en de 18e eeuw. In de tweede grot, tevens de mooiste en de grootste, bevinden zich 150 levensgrote beelden van goden uit het boeddhisme, samen met talrijke beelden van de Boeddha zelf.


Overnachting: Sundaras Resort
Maaltijden: Ontbijt,
Vervoer: minibus
Dag 3: Optie: tour naar de Leeuwenrots van Sigiriya.
Er is voor vandaag geen programma. Maar dit is een interessante optie (niet inclusief): de Leeuwenrots Sigiriya.

De leeuwenrots steekt zo'n 200 meter boven de jungle en de wijde omgeving uit. Niet gek dat koning Kashyapa (477- 495 na Christus) besloot een fort bovenop de rots te bouwen. Het platform op de top van de rots heeft een oppervlakte van 1,6 hectare, en werd in de gloriedagen van Sigiriya helemaal volgebouwd met koninklijke gebouwen. Het fort kreeg de bijnaam de leeuwenrots.

Het bolwerk was versterkte stad van 70 hectare, aan de basis omringd door een slotgracht, met een vestingmuur en uitgestrekte tuinen. De wereldberoemde fresco's (oorspronkelijk waren het er 500, waarvan er slechts 19 zijn overgebleven) bevinden zich in een beschutte alkoof in de rotswand, die alleen kan worden bezocht een via een spiraaltrap. Deze fresco's zijn met natuurlijke aarde pigmenten op gips geschilderd.

De oude trap naar de top van de rots voert door de mond van een hurkende leeuw, waarvan alleen de enorme poten zijn overgebleven. Die poten geven een indicatie hoe gigantisch groot het hoofd van de leeuw moet zijn geweest. De ruïnes van de eens zo prachtige koninklijke citadel bevinden zich op de top van de berg. Diverse grotten voor meditatie, publieke podia en baden completeren deze unieke locatie. De meest indrukwekkende facetten van het unieke complex zijn de watertuinen, de fresco's van mooie maagden, de spiegelmuur met oude graffiti en het oude fort.


Overnachting: Casamara Hotel
Maaltijden: Ontbijt,
Vervoer: minibus
Dag 4: Naar Kandy. Bezoek aan de Tempel van de Heilige Tand van Boeddha.
Kandy wordt omringd door heuvels, theeplantages en regenwoud. Het Bogambara Meer (of Kandy Meer) vormt het hart van de stad. Beroemd is de Sri Dalada Maligawa, de Tempel van de Heilige Tand (van Boeddha). Kandy is een leuke en fascinerende stad vol energie. Het leven beweegt zich tussen oude tradities en gebruiken en invloeden van een modernere levensstijl. Je kunt er dus naar eeuwenoude tempels, maar even gemakkelijk ook een avondje uit. Van Kandy wordt weleens gezegd dat het er zelfs leuk is als er een halo van mist en regen rond de stad hangt.

Na het ontbijt vertrekt u richting Kandy, maar niet zonder in Matale de specerijentuin te bezoeken (met rondleiding) en te genieten van een lekkere Sri Lankaanse rice & curry.

Voor veel reizigers naar Kandy vormt de Tempel van de Heilige Tand de voornaamste reden. 's-Avonds gaan we er kijken. De tand van Boeddha in deze tempel is het belangrijkste religieuze relikwie van Sri Lanka. Wie deze tand bezit, zo wordt geloofd, heeft het echt het land te besturen. Niemand krijgt de tand te zien, deze zit goed opgeborgen in een kleine gouden stoepa (en wordt goed beschermd). Voor het bezoek maakt het niet veel uit. Er is genoeg te zien en te doen. Er zijn meerdere altaars, kleinere tempels en een museum. En er zijn dagelijks meerdere rituelen. Eens per week (op woensdag) wordt de tand ritueel gewassen. De tempel ligt binnen de muren van het koninklijk paleis, waar tot in de 19e eeuw de koning woonde.


Overnachting: Casamara Hotel
Maaltijden: Ontbijt,
Vervoer: minibus
Dag 5: Tour: Het olifanten weeshuis in Pinnawela. Optie: Peradeniya botanische tuin.
Na het ontbijt gaat u naar het olifanten weeshuis in Pinnawela. Al sinds 1975 worden hier verlaten en gewonde olifanten opgelapt en verzorgd. Meestal leven er rond de 60 olifanten die uit alle delen van Sri Lanka komen. Het zijn niet allemaal oude olifanten, er zitten ook baby olifantjes tussen. Er zijn in dit weeshuis al meer dan 20 olifantjes geboren. Afhankelijk van de tijd dat u er bent, ziet u het voederen of het baden van de olifanten in de nabijgelegen rivier.

U kunt er voor kiezen vandaag ook de Peradeniya botanische tuin te bezoeken (niet inclusief).
Het woord tuin doet hier een klein beetje afbreuk aan het 60 hectare grote park dat het in werkelijkheid is. De botanische tuin werd in 1371 aangelegd door koning Wickramabahu III van Peradeniya. Later, in de regeerperiode van koning Kirti Sri Rajasinghe (1747 tot 1780), werd van de deze tuin een koninklijke tuin gemaakt. Toen alleen bestemd voor leden van de koninklijke familie, maar tegenwoordig is iedereen welkom. U vindt er verschillende soorten orchideeën, een grote Javaanse vijgenboom die eruit ziet als een reusachtige paraplu, 40 meter hoog Birma bamboe, nogal geurig 'cannonball fruit' en een koninklijke laan met hoge palmen.

's Avonds is er in Kandy een culturele Kandiyan dansshow.


Overnachting: Grosvenor Hotel
Maaltijden: Ontbijt,
Vervoer: trein, minibus
Dag 6: Treinrit naar Klein Engeland. Britse landhuizen en Victoria Park.
Vandaag gaat u meer dan eens denken dat u niet Sri Lanka als bestemming van uw reis hebt gekozen, maar Engeland. Het enige dat u doet beseffen dat u echt in Sri Lanka bent is het weer.

Na het ontbijt wordt u naar het treinstation van Perdaeniya gebracht voor een treinritje naar Nanuoya. Daar wordt u weer opgewacht door onze chauffeur en naar Nuwara Eliya gebracht.

Nuwara Eliya wordt niet zonder reden het 'Klein Engeland' van Sri Lanka genoemd. Alweer lang geleden genoten hier de Britse- en Schotse theehandelaren van het prettige klimaat. Het is een van de koelste plekken op het eiland (het kan er 's nachts zelfs behoorlijk fris worden). Landschappelijk doet het ook erg aan de groene valleien van Engeland denken. Kijk rond bij de karakteristieke Britse landhuizen en Queen Ann stijl herenhuizen. Het wordt nog mooier door de achtergrond van bergen, valleien, watervallen en theeplantages. Het Victoria Park, in het midden van de stad, is een heerlijke plek voor een wandeling of een picknick en ideaal om vogels te bestuderen (er zitten hier zeldzame exemplaren). Ook voor veel Sri Lankanen is Nuwara Eliya een heerlijke plek om even op adem te komen en te ontsnappen aan de hitte en vochtigheid.

U overnacht in het Grosvenor of in een gelijkwaardig hotel.


Overnachting: Ratnaloka Tour Inns Hotel
Maaltijden: Ontbijt,
Vervoer: minibus
Dag 7: Pauwen en olifanten in het Udawalawe Nationaal Park. Naar Ratnapura.
Het Udawalawe Nationaal Park, sinds 1972 een beschermd natuurgebied, is ongetwijfeld een van de beste plekken op aarde om nog kuddes wilde olifanten te zien. En dat niet alleen. In dit enorme grasland met doornstruiken, dat omringd wordt door bergketens, leven ook veel herten, neushoornvogels, arenden, wilde zwijnen, apen, jakhalzen, felgekleurde pauwen en wilde buffels. Jammer genoeg wordt er nog maar heel zelden een luipaard gesignaleerd. Het gebied, dat doet denken aan de Afrikaanse savanne, heeft teak plantages en watergebieden bij het grote Udawalawe stuwmeer en de Walawe rivier.

De dag eindigt in het turbulente Ratnapura, het centrum voor de handel in edelstenen. Ratnapura betekent ook zoiets als 'de edele stad'. Er valt behoorlijk wat regen in dit gebied, maar dat heeft als voordeel dat het erg groen is en veel watervallen kent. Omdat het er ook behoorlijk warm is wordt de stad grappend ook weleens 'het Turkse bad' genoemd.


Overnachting: Ratnaloka Tour Inns Hotel
Maaltijden: Ontbijt,
Vervoer: minibus
Dag 8: Dagtocht: hoe wordt edelsteen gedolven? Tour door Ratnapura.
Waarschijnlijk had Sri Lanka (dat toen nog niet zo heette) tweeduizend jaar geleden al de bijnaam van het 'eiland van de edelstenen'. Die reputatie is gebaseerd op wat er in dit gebied rond Ratnapura is gevonden. Om maar eens wat te noemen: de Blue Giant of Orient, een ongeveer 465 karaats saffier, de grootste ter wereld, of de Rossar Reeves Star Ruby, een van de grootste en duurste robijnen.

Veel van de saffieren, robijnen en 'kattenogen' (een steen die verkleurt met de wisselende lichtinval) worden gedolven in de vallei bij de rivier Kalu Ganga. Leuk dus om zelf eens te zien hoe en waar edelstenen worden gedolven. En dat is precies wat u vandaag gaat doen. U ziet hoe op authentieke wijze naar edelstenen wordt gezocht. Mechanisch delven naar edelstenen is in Sri Lanka verboden. Het is hard werk en de kans dat er een nieuwe Blue Giant of Orient wordt gevonden is extreem klein. Succes is in deze bedrijfstak niet verzekerd. U bezoekt ook het edelsteen museum en maakt een stadstour door Ratnapura.


Overnachting: Ratnaloka Tour Inns Hotel
Maaltijden: Ontbijt, Lunch,
Vervoer: tuk tuk
Dag 9: Een echte Sri Lankaanse lunch bij een lokale familie.
Na het ontbijt rijden we met de karakteristieke Sri Lankaanse Tuk Tuk naar een doorsnee familie in Ratnapura om eens heerlijk Sri Lankaans te gaan koken. Eenvoudig, maar lekker genieten van een originele Sri Lankaanse lunch.

Na de lunch gaat u terug naar het hotel om, bijvoorbeeld, te ontspannen bij het zwembad.


Overnachting: Ratnaloka Tour Inns Hotel
Maaltijden: Ontbijt,
Vervoer: jeep
Dag 10: Excursie naar het Singharaja regenwoud, het woud van de leeuwenkoning.
Vroeg in de ochtend maakt u een Jeep excursie naar het Singharaja regenwoud. Vanwege het vroege vertrek heeft het hotel voor u een ontbijtpakket klaargemaakt.

Het Singharaja regenwoud staat op de Wereld Erfgoedlijst vanwege het belang van dit natuurgebied voor het ecosysteem van Sri Lanka. Los daarvan is het het mooiste en grootste regenwoud van het eiland. Het plantenrijk is hier op z'n best, er zijn meer dan 830 bloeiende plantensoorten geteld. Singharaja betekent leeuwenkoning, een verwijzing naar de Sri Lankaanse leeuw die hier leefde. Die treft u hier niet meer aan, maar wel apen, talloze vogels en mogelijk een olifant. Al zijn er hier niet veel meer van in dit natuurgebied.

Na deze excursie keert u terug naar Ratnapura. Voor de rest van de dag is er geen programma.


Overnachting: Villa Ocean View
Maaltijden: Ontbijt,
Vervoer: minibus
Dag 11: Naar zee. Naar Wadduwa voor een paar dagen van strand en zon.
U krijgt vast geen genoeg van de natuur van Sri Lanka. Toch gunnen we u nog een paar dagen van ontspanning aan de Indische Oceean. Ook dat heeft Sri Lanka u te bieden. Aan de westkust, slechts tientallen kilometers van hoofdstad Colombo ligt Wadduwa.

Wadduwa, een vissersstadje, is gezegend met een kust vol palmbomen en een uitgestrekt zandstrand. Er is naast visserij vorral bedrijvige houtbewerking. Liefhebbers van een lang nachtleven hebben in Wadduwa niet veel te zoeken.


Overnachting: Villa Ocean View
Maaltijden: Ontbijt,
Vervoer: geen
Dag 12: Turen en staren naar zee. Misschien een drankje in de rooftop bar?
Er hebben ons verslagen bereikt van mensen die hier alleen maar de hele dag naar de kleurwisselingen van de Indische Oceaan hebben zitten kijken. U bent dus gewaarschuwd: dit zijn dagen voor teenslippers, zonnebrandolie en misschien dat boek dat al sinds thuis in uw koffer op aandacht ligt te wachten.

U logeert in Wadduwa in Villa Ocean View. Het resort ligt direct aan het strand, maar heeft ook een zwembad, een eigen restaurant en verschillende bars, waaronder eentje aan het zwembad en een rooftop bar.


Overnachting: Villa Ocean View
Maaltijden: Ontbijt,
Vervoer: geen
Dag 13: Laatste volle dag aan het strand.
Het is weliswaar niet uw laatste nacht aan het strand, maar wel uw laatste volle dag. Geniet er dus nog met volle teugen van. Pootjebaden, snorkelen, misschien nog wat beach volleyball of lekker eten. Pluk de dag!


Overnachting: Negambo Paradise Beach
Maaltijden: Ontbijt,
Vervoer: minibus
Dag 14: Terug naar Negambo. Stadstour door Colombo.
Deze reis wordt vandaag letterlijk en figuurlijk afgerond. U bent terug in Negambo. Twee weken geleden hadden het Singharaja regenwoud, de Leeuwenrots van Sigiriya en de Tempel van de Heilige Tand van Boeddha nog geen betekenis voor u. Nu wel. Toch is er nog geen tijd om de foto's terug te kijken. Er staat nog een tour door hoofdstad Colombo op het programma.

Colombo heeft vergane glorie boulevards en nog altijd de bijnaam 'stad van de tuinen', toch heeft ook hier de tijd niet stil gestaan. Er zijn meer winkels en cafeetjes en er is meer verkeer, maar het karakter van een stad die je gezien moet hebben als je Sri Lanka bezoekt, heeft het nog altijd. Er zijn bijzondere tempels, maar ook kerken en fraaie moskee's.


Overnachting: geen
Maaltijden: Ontbijt,
Vervoer: minibus
Dag 15: Einde van deze reis langs het kleurrijke erfgoed van Sri Lanka.
Na het ontbijt vertrek naar de luchthaven van Colombo voor de vlucht naar uw volgende bestemming. Misschien gaat u naar huis, mogelijk verder de wijde wereld in.

Optionele Tours:

Het Groene Hart van Sri Lanka (8 dagen)
Het groene hart van Sri Lanka beslaat eigenlijk het grootste deel van het eiland dat we lang geleden kende als Ceylon. Natuurlijk bekend van de thee,
Fascinerend Sri Lanka (12 dagen)
Fascinerend Sri Lanka is een bezoek van 12 dagen aan een land en een bevolking van wie we nog weinig weten. Laat u verrassen en fascineren door de men
Opmerkingen: Door plaatselijke omstandigheden, het weer, de conditie van de (water)wegen, hotelsluiting etc. kan route of hotel soms worden gewijzigd. We behouden het recht om veranderingen aan te brengen indien nodig. De intentie van de Sri Lanka Kleurrijk Erfgoed tour blijft te allen tijde gehandhaafd.
Inclusief de tour: alle vermelde maaltijden, entreegelden en omschreven transfers. Excursies als omschreven in de reisbeschrijving onder begeleiding van een professionele lokale Engelssprekende gids.
Vervoer per airconditioned minibus en/of auto. Verblijf in toeristenklasse hotels op basis van logies en ontbijt, met airconditioning en eigen sanitair.
Onze Persoonlijke Zorg en Attentie.
Exclusief de tour: overige maaltijden, fris- en alcoholische drankjes, niet vermelde transfers, vliegtickets internationaal Amsterdam - Colombo (deze worden apart berekend in uw programma), online inchecken (lokaal en internationaal), visumkosten, luchthavenbelasting bij vertrek, bagageafhandeling, persoonlijke uitgaven en facultatieve excursies.
Wij verplichten onze klanten aan om een reis-, medische-, annulering- en andere typen verzekeringen af te sluiten in Nederland of België. Dit soort verzekeringen met gelijkwaardige werelddekking kan niet in Sri Lanka worden afgesloten. Deze verzekeringen kunt u voordelig afsluiten via Green Wood Travel.

Recensie voor Sri Lanka Kleurrijk Erfgoed (15 dagen)

Algemene waardering: uit of 5 beoordelingen. eerlijke recensies.

Aanbevolen door Green Wood

Vanaf:
Contact
Sri Lanka - Kort maar krachtig (6 dagen)

Zesdaagse mini tour door Sri Lanka. Kort maar krachtig, maar niettemin overrompelend en met alle hoogtepunten. De reiziger zet voet op oude grond. De geschiedenis van Sri Lanka gaa

Vanaf:
Contact
Sri Lanka - Ratnapura & regenwoud (5 dagen)

Het is terug naar de natuur op deze korte vijfdaagse reis in Sri Lanka die zich helemaal rond de stad Ratnapura afspeelt. Op de derde en vierde dag ziet u het enorme contrast aan n

Vanaf:
Contact
Het Groene Hart van Sri Lanka (8 dagen)

Het groene hart van Sri Lanka beslaat eigenlijk het grootste deel van het eiland dat we lang geleden kende als Ceylon. Natuurlijk bekend van de thee, en terecht, misschien ook vanw

Vanaf:
Contact
Sri Lanka Kleurrijk Erfgoed (15 dagen)

Er is geen ontkomen aan. Het kleurrijk erfgoed van Sri Lanka overrompelt menige bezoeker al bij aankomst. Nieuwe kleuren, geuren en smaken gaan u hier veroveren. Daar hoeft u niet

Vanaf:
Contact
Fascinerend Sri Lanka (12 dagen)

Fascinerend Sri Lanka is een bezoek van 12 dagen aan een land en een bevolking van wie we nog weinig weten. Laat u verrassen en fascineren door de mensen, hun kleurrijke tradities,