De lagune van Khao Sok (3 dagen)

Tourcode:0375
Datum: Dagelijks
Tijd: 08.00
Category: Jungle trekkingDuurzaam
Algemene waardering: uit of 5 beoordelingen. eerlijke recensies. Lees Recensie
Het decor van deze drie dagen in de lagune van Khao Sok is adembenemend. Dit belooft een paar dagen genieten van de omgeving en tegelijkertijd een hele hoop plezier. Khao Sok maakt een onvergetelijke indruk op iedereen die het Thaise natuurgebied heeft bezocht. De omgeving is stil, de locatie van uw drijvend resort afgelegen en alleen per boot bereikbaar. U leert Khao Sok op een bijzondere manier kennen.

U zult zich later herinneren hoe u ging kajakken en zwemmen in de lagune, hoe u de zon zag ondergaan, hoe de lunch smaakte in het drijvende restaurant en hoe u in de jungle hebt gewandeld, een grot hebt bezocht en met een bamboo raft de rivier bent afgevaren.

Het Cheow Lan Lake is ontstaan toen in 1982 de Raja Phraba Dam werd aangelegd om elektriciteit op te wekken. Grote delen van de jungle zijn daardoor overstroomd. Majestueuze rotsformaties rijzen loodrecht uit het water op en er komen nog steeds boomtoppen boven het water uit. Khao Sok is een van de mooiste nationale parken van Thailand en bestaat grotendeels uit dicht, onontgonnen regenwoud en steile bergen van kalksteen.


Overnachting: The Laguna Chiewlarn
Maaltijden: Lunch, Diner
Vervoer: boot
Dag 1: Per boot naar het resort, zwemmen, kajakken, zonsondergang, genieten.
Vroege gedeelde ophaalservice van het vliegveld, treinstation of een centraal gelegen hotel in Surat Thani zodat u omstreeks 10.30 uur op de pier staat van het Chiew Larn (of Raja Phraba) meer.

Om 10.45 uur wordt u opgehaald bij de pier van Ban Chiew Larn. De boot vaart weg om 11 uur en dat is uw trip ook echt begonnen. Maak kennis met de prachtige omgeving van Khao Sok. De kalkstenen rotspieken en het meer. Er wordt kort gestopt bij de Three Brothers Rock, een niet te versmaden fotomoment.

Tegen 12 uur bent u dan op uw plaats van bestemming, uw drijvende raft. Na het inchecken is er een Thaise lunch in het drijvend restaurant van het resort.

De middag kunt u naar eigen bevinden inrichten. Rust lekker uit, ga zwemmen of een stukje peddelen met een kajak.

Om half zes trekt u er op uit om gezamenlijk de zonsondergang te gaan zien. Daarna is het diner (rond 7 uur) in het drijvende restaurant. Geniet van de sterren en de beelden en geluiden van de jungle en het meer.


Overnachting: The Laguna Chiewlarn
Maaltijden: Ontbijt, Lunch, Diner
Vervoer: boot
Dag 2: Jungletrek, bamboo raften, grot, zwemmen, kajakken.
U bent ongetwijfeld vroeg wakker door de geluiden die u zo vreemd voorkomen, vogels en wie weet hier en daar een aap. Er is koffie en thee en om half 8 is er ontbijt.

U gaat met een lokale ranger van het Huay Thum Chan Forest een trek lopen, bamboo raften en naar de Coral Cave.

Om 12 uur is de lunch in het drijvend restaurant.

De middag kunt u naar eigen bevinden inrichten. Had u gisteren geen zin om te zwemmen in het meer, vandaag vast wel. Of maak nog een ommetje met een kajak.

Het diner is weer om 7 uur. Laat de avond goed op u inwerken en geniet. Want wie weet wanneer u weer zo paradijselijk voor u uit zit te kijken in het prachtige Khao Sok.


Overnachting: geen
Maaltijden: Ontbijt,
Vervoer: boot
Dag 3: Ochtendmist, terug naar de pier.
De ochtend begint vroeg. Om half zeven is er koffie en thee. De boot waarmee u naar de mooiste plekken gaat kijken om de ochtendmist te zien, vertrekt om 7 uur.

Ontbijt is er als u een half uurtje later weer terug bent. Daarna is het helaas tijd om uit te checken. De boot brengt u terug naar de pier.

We kunnen u afzetten bij het kantoor van Lomprayah rederij (inclusief) voor een snelle doorreis per catamaran naar Koh Samui of Koh Pha-Ngan of Koh Tao. Een andere optie is de luchthaven of treinstation van Surat Thani (inclusief).

Optionele Tours:

De lagune van Khao Sok (2 dagen)
Khao Sok maakt een onvergetelijke indruk op iedereen die het Thaise natuurgebied heeft bezocht. U zult zich later herinneren hoe u ging kajakken en zw
Khao Sok Lake - In het hart van de natuur (2 dagen)
Hier droomt u misschien wel van: midden tussen de groene rotspieken drijft u op het heldere, eindeloze meer. U zwemt nog even rustig rond voordat de s
Khao Sok Lake - In het hart van de natuur (3 dagen)
Drie dagen in een van de mooiste natuurgebieden van Thailand: het Khao Sok Lake in het Khao Sok Nationale Park. Groene rotspieken en een helder, einde
Opmerkingen:
 • Breng stevige antislip schoenen die nat mogen worden, makkelijke kleding, zwemkleding, handdoek, zonnelotion, muggenolie, verrekijker, zaklamp, persoonlijke medicatie en een regencape (afhankelijk van het seizoen)

 • Door plaatselijke omstandigheden, het weer, de conditie van de (water)wegen, hotelsluiting etc. kunnen routes of accommodaties soms worden aangepast of veranderd. We behouden ons het recht voor om veranderingen aan te brengen indien nodig. De intentie van de Lagune van Khao Sok tour blijft te allen tijde gehandhaafd.
  Deze meerdaagse excursie is geschikt voor iedereen die goed kan zwemmen, met een gezonde fysieke conditie. Bij twijfel dient u uw arts te raadplegen.
  Inclusief de tour: alle vermelde maaltijden, entreegelden en omschreven transfers. Vervoer van en naar Surat Thani (vliegveld, treinstation of centraal gelegen hotels in Surat Thani). Excursies als omschreven in de reisbeschrijving en begeleid door een lokale Engelssprekende gids. Vervoer als omschreven per open boten. Verblijf in basis accommodatie (met eigen sanitair en airconditioning).
  *Er is elektriciteit (generator) en airconditioning van 18 uur 's avonds tot 6 uur 's ochtends. Geen internet, wifi of mobiel signaal.
  Advies: breng uw eigen handdoek mee. Vooral in de moessontijd zijn de handdoeken ter plekke nauwelijks droog te krijgen.
  Exclusief de tour: overige maaltijden, overige transfers, entree Nationaal Park (300 baht volwassenen, 150 baht kinderen), entree Huay Thum Chan Forest (200 baht volwassenen, 100 baht kinderen), fris en alcoholische drankjes, persoonlijke uitgaven, trein- of vliegtickets, bagage afhandeling en facultatieve excursies.
  Wij verplichten klanten aan om reis-, medische-, annulerings- en andere Verzekeringen af te sluiten in België of Nederland. Deze verzekeringen met gelijkwaardige werelddekking kunnen niet in Thailand of Zuidoost-Azië worden afgesloten.

  Recensie voor De lagune van Khao Sok (3 dagen)

  Algemene waardering: uit of 5 beoordelingen. eerlijke recensies.

  Aanbevolen door Green Wood

  Vanaf:
  Contact
  Jungle Trekking (halve dag)

  Voor jong en oud: ontspannen wandeltocht door de jungle van Khao Sok. Onder leiding van een lokale Engelssprekende gids maak je kennis met de verrassingen en geheimen van dit fraai

  Vanaf:
  Contact
  Khaosok Tree Tops Jungle Jungle Safari (3 dagen / 2 nachten)

  Wij zijn er trots op exclusieve en avontuurlijke tours in het nationale park Khao Sok te kunnen aanbieden. Het is een van de mooiste nationale parken van Thailand en bestaat groten

  Vanaf:
  Contact
  Khao Sok Lake - In het hart van de natuur (2 dagen)

  Hier droomt u misschien wel van: midden tussen de groene rotspieken drijft u op het heldere, eindeloze meer. U zwemt nog even rustig rond voordat de sterrenhemel de avond betovert.

  Vanaf:
  Contact
  Khao Sok Lake - In het hart van de natuur (3 dagen)

  Drie dagen in een van de mooiste natuurgebieden van Thailand: het Khao Sok Lake in het Khao Sok Nationale Park. Groene rotspieken en een helder, eindeloos meer, dat 's avonds e

  Vanaf:
  Contact
  De ziel van Khao Sok - 2 dagen

  De ziel van Khao Sok ligt verscholen tussen de dichte bebossing van het oerwoud en de onnavolgbare waterwegen die dit nationale park doorkruisen. Khao Sok is het oudste en een van

  Vanaf:
  Contact
  Avontuur in Khao Sok regenwoud - 3 dagen

  Altijd al even onderdeel willen zijn van de jungle? Dit is je kans. Het avontuur in het Khao Sok regenwoud brengt je naar een van de mooiste natuurgebieden van Thailand. Drie dagen