Homepage > Bangkok Tours > Bangkok Tours Details
Thai kookcursus in Hua Hin Laagste prijs: ฿ 1,650.00          Add to planner
Tour details
฿ 1,650.00
Duration: 1 day (09.00-14.30)
Begeleidt door experts van de Thaise cuisine maakt u kennis met de meest verrukkelijke gerechten uit de Thaise keuken. In deze cursus gaat u zelf aan de slag met verse ingrediënten en maakt u de lekkerste maaltijden. Een onvergetelijke en smaakvolle ervaring voor jong en oud.

Alle foto`s en verhalen van uw reis door Thailand zullen uw vrienden en kennissen stik jaloers maken. Maar als u ze toch een beetje Thailand wilt laten proeven, is deze kookcursus in Hua Hin een onmisbare basis voor succes. In deze cursus leert u namelijk zelf hoe u overheerlijke Thaise gerechten kan maken. Begeleidt door Ms. Beau, een keukenprinses boordevol met ervaring, leert u van alles over verschillende gerechten en ingrediënten. Daarna gaat u onder begeleiding zelf aan de slag met het bereiden van gerechten.

Nadat u bent opgehaald, begint de dag met een bezoek aan de lokale versmarkt. De markt van Hua Hin is al meer als 100 jaar oud en is een afspiegeling van de levenswijze van de lokale bevolking. Een breed aanbod van heerlijk geurende specerijen, groente, vlees, vis en overheerlijk vers fruit zijn hier verkrijgbaar. Het is tijd om onder begeleiding de verse ingrediënten voor de cursus in te slaan.

Voordat u zelf aan de slag gaat, krijgt u een goede uitleg over de gerechten, ingrediënten en de bereiding. De instructeurs hebben jarenlang ervaring in de Thaise keuken en spreken zeer goed Engels. Na een demonstratie kunt u zelf aan de slag. In een informele gezellige sfeer leert u de fijne kneepjes van het vak.

Tijdens de kooklessen kunt u kiezen tussen wisselende menu`s. Deze menu`s bestaan uit vier gerechten. Er kan helaas maar 1 menu per dag gekookt worden. Maar gelukkig krijgt u het receptenboekje mee naar huis om thuis nog verder te kunnen experimenteren met de andere menu`s. Ook krijg u een leuk certificaat om het thuisfront te overtuigen van uw excellente Thaise kookervaring.

Na een leuke en leerzame dag wordt u weer afgezet bij uw hotel. De gerechten die over zijn mogen meegenomen worden. Zodoende kan u zelfs de dag erna nog smakelijk kan nagenieten van uw eigen kookkunsten.
Voorwaarden
voor deze heerlijke kookcursus wordt u opgehaald en teruggebracht van uw centraal gelegen Hua Hin hotels en ontvangt u een certificaat en een receptboekje van de door u bereide gerechten
Een bezoek aan de markt, uw eigen klaargemaakte heerlijke snacks, gerechten, koffie, thee, frisdrank en drinkwater
Begeleidt door een professionele Engelssprekende Thaise kok
Onze Persoonlijke Zorg en Attentie
overige maaltijden, persoonlijke uitgaven, alcoholische drankjes, transfers van/naar niet centraal gelegen Hua Hin hotels en facultatieve excursies
Opmerkingen:
Heeft u een (voedsel)allergie of eet u vegetarisch? Geef dit dan op bij uw boeking.
Deze kookcursus is geschikt voor kinderen vanaf 8 jaar.
Populaire Green Wood Travel tours