Homepage > Bangkok Tours > Bangkok Tours Details
PRIVE het ultieme Noord-Laos avontuur 6 dagen Laagste prijs: ฿ 29,750.00          Add to planner
Tour details
฿ 29,750.00
Duration: 6 days / 5 night(s)
Ongerept en onontdekt, dat is het noorden van Laos. Dat geldt voor de natuur, maar ook voor de mensen. Uw alledaagse snelle westerse wereld is hier ver weg. De tijd lijkt hier langzamer te gaan. Het levensritme wordt bepaald door de natuur van groene vlaktes en woeste bergruggen. De dorpelingen leven rustig, vaak afgelegen in verscholen dorpjes tussen de heuvels. Hun tradities en leefwijze al eeuwenlang nauwelijks veranderd. Ontmoet deze mensen en onderga de prachtige natuur in dit nog nauwelijks bezochte deel van Azi??.

Uw reis begint en eindigt in de oude koningsstad Luang Prabang met zijn fraaie tempels en onovertroffen ligging aan de machtige Mekong rivier. Onderweg maken we gebruik van boten en minibus en is er de gelegenheid om flink te wandelen. Doe de tocht van de 100 watervallen, geniet van een typische Lao picknick en bezoek lokale rijstboeren en bergstammen.
Wat kan ik verwachten
VERNIEUWD ! Exclusieve Green Wood Travel priv?? reis
PERSOONLIJKE VOORKEUR BEPAALT DEZE REIS !
Voorwaarden
alle vermelde maaltijden
entreegelden en omschreven transfers
Excursies als omschreven in de reisbeschrijving (behalve de tour naar Ban Phavie) en begeleid door een (1x) lokale Engelssprekende gids
Vervoer per airconditioned minibus of open pickup truck en open boot
Voor de overnachtingen in Muang La en Pak Beng is er keuze uit een standaard hotel en deluxe hotel
Onze Persoonlijke Zorg en Attentie
overige maaltijden, alcoholische- en frisdranken, extra overnachting(en)
fooien en persoonlijke uitgaven, (boot)transfers
vliegtickets en online inchecken, luchthavenbelastingen ($10 pp.)
visumkosten ($ 30 USD zie visa information, bagageafhandeling en facultatieve excursies
Opmerkingen:
Start dagelijks en verlenging is altijd mogelijk, vraag naar de mogelijkheden.
Stopover in Chiang Mai: vlucht Luang Prabang - Chiang Mai en doorvlucht van Chiang Mai naar Bangkok met een Budget Airline; Air Asia, Nok Air of Lion Air.

Het is mogelijk dat we het tourprogramma moeten wijzigen als gevolg van omstandigheden zoals het weer, (water)wegen, hotelsluiting, opstand etc. De intentie van de tour blijft te allen tijde gehandhaafd. We behouden het recht om veranderingen te maken indien nodig. Deze meerdaagse excursie is geschikt voor iedereen met een gezonde fysieke conditie; bij twijfel dient u uw arts te raadplegen.

Wij verplichten klanten om een reis-, medische-, annulering- en andere typen verzekeringen met wereldwijde dekking af te sluiten in Nederland of Belgi??. Dit soort verzekeringen met gelijkwaardige werelddekking kunt u niet in Laos, Thailand of Zuidoost-Azi?? afsluiten.
Populaire Green Wood Travel tours