PRIVE - ATV Wild & Avontuurlijk

Tourcode:0221
Datum: Dagelijks
Tijd: 08.00 - 17.00
Category: ATVPRIVE
Algemene waardering: 3.0 uit of 5 beoordelingen. 3 eerlijke recensies. Lees Recensie
Doe je zelf een plezier met deze afwisselende privé trip waarin actie en avontuur (ATV vehicles!) perfect wordt gecombineerd met een ontmoeting met de kleurrijke Akha bevolking in het noorden van Thailand. Lokale markten, scheuren met een ATV, All Terrain Vehicle, zwemmen in een waterval, olifant rijden en per vlot over de bruisende Mae Tang rivier raften. En dat allemaal in 1 dag!

Om 8 uur 's ochtends gaan we op pad. Met een truck wordt je naar de landelijke noordkant van Chiang Mai gebracht. Je ziet vele rijstvelden, valleien en dorpjes. Na een uur bereiken we de Mae Malai markt. Bergstammen en buurtbewoners komen van heinde en ver naar deze exotische markt, waar vooral fruit, groenten en bloemen worden verhandeld. Hier kijken we een half uurtje rond voordat we in Mae Tang de Akha stam bezoeken. Er leven nog ongeveer twintigduizend Akha in de bergen in het Noorden van Thailand.

Hierna begint een heerlijke dag met avontuur. We klimmen weer in de truck en rijden we naar het beginpunt van onze wandeltocht (van ongeveer een uur) naar de watervallen. Uiteraard gaan we hier zwemmen en komen we even op adem. Wat doen we nog meer? We gaan zo'n driekwartier scheuren met ATV, All Terrain Vehicles en we bezoeken een olifantenkamp waar we een half uur lang een mooie tocht per olifant zullen maken.

Als we terug zijn wordt in het kamp lunch geserveerd. Op het menu staat Thailand's nationale gerecht: pad thai. Nadat we even hebben uitgebuikt maken we ons op voor het volgende hoogtepunt: we gaan per raft de Mae Tang rivier op. Eerst maken we een wilde tocht van een minuut of veertig over het onstuimige water; daarna dobberen we nog een kwartiertje per bamboe raft over het rustige deel van de rivier. In de namiddag maken we ons op om terug naar Chiang Mai te gaan.

Het kan zijn dat vanwege de dagplanning de volgorde van de activiteiten verandert. Maar de watervallen, All Terrain Vehicles, olifanten en raften zitten er altijd in.

Opmerkingen:
 • Kleedt u luchtig en bescherm u goed tegen de zon (pet meenemen!)
 • Neem zwemspullen en een handdoek mee.
 • Laat waardevolle spullen achter, u gaat immers wild water raften.
 • Inclusief de tour: alle vermelde maaltijden, entreegelden en omschreven transfers (alleen vanaf centraal gelegen Chiang Mai hotels.) Privé excursies als omschreven in de reisbeschrijving en begeleidt door professionele Engelssprekende Thaise gidsen. Vervoer per truck.
  Onze Persoonlijke Zorg en Attentie
  Exclusief de tour: overige maaltijden, persoonlijke uitgaven, fris en alcoholische drankjes, transfers van/naar niet centraal gelegen Chiang Mai hotels en facultatieve excursies.
  Wij raden klanten aan om reis-, medische-, annulerings- en andere typen verzekeringen af te sluiten in België of Nederland. Deze verzekeringen met gelijkwaardige werelddekking kunt u niet in Thailand of Zuidoost-Azië afsluiten.

  Recensie voor PRIVE - ATV Wild & Avontuurlijk

  Algemene waardering: 3.0 uit of 5 beoordelingen. 3 eerlijke recensies.
  Name: Wouter Tichelaar
  Date: 26-Jan-20

  Recensie: Het bezoek aan het olifantkamp was erg leuk om eens een keer te beleven. Het mountainbiken viel ons tegen. De route was 10 km lang en zwaar. We hebben weinig van de de prachtige natuur en dorpjes kunnen genieten gezien. Het raften was weer plezierig met goede veiligheidsmaatregelen. Ons advies tav deze excursie: bezint eer ge begint......  Rating
  Algemene waardering:Service:Prijs/kwaliteit:

  Name: Jacquelien
  Date: 11-Jul-19

  Recensie: Het raften was wat ons betreft te kort. Tijdens de olifanten trek begon het keihard te regenen en ook gingen ze snel terug, dat was wat ons betreft dus ook te kort. En het fietsen in de jungle was meet fietsen door het platte land door. Als ik het nogmaals zou doen zou ik voor een langere raft-tijd kiezen en het fietsen laten zitten. Je zag niet veel en onze fietsgids sprak gebrekkig Engels waardoor we weinig aan hem konden vragen over wat we zagen onderweg.  Rating
  Algemene waardering:Service:Prijs/kwaliteit:

  Name: Richard Holsteijn
  Date: 03-Jun-19

  Recensie: Deze tour viel een beetje tegen, maar misschien komt dat omdat we de dagen ervoor de lichte jungle trek hadden gedaan en die veel aspecten van deze tour had. Dan ga je toch een beetje vergelijken. De service was goed , maar het programma was een beetje chaotisch, veel onduidelijkheid, wij dachten dat we een halve dag zouden gaan raften, maar dit was maar een uur, het bizarre was dat voordat we naar het hotel gingen nog langs een ATV park gingen, dit zat niet in ons pakket en moesten 45 minuten wachten. al met al hebben we er zelf een leuke dag van gemaakt.  Rating
  Algemene waardering:Service:Prijs/kwaliteit:


  Aanbevolen door Green Wood

  Vanaf:
  Contact
  PRIVE - ATV Wild & Avontuurlijk

  Doe je zelf een plezier met deze afwisselende privé trip waarin actie en avontuur (ATV vehicles!) perfect wordt gecombineerd met een ontmoeting met de kleurrijke Akha bevolking in