PADI - Open Water Diver Duikcursus PATTAYA

Tourcode:PADIPTY
Datum: Dagelijks
Tijd: 08.30
Category: Duiken
Algemene waardering: uit of 5 beoordelingen. eerlijke recensies. Lees Recensie
Pattaya is met zijn nabije eilanden (Koh Larn, Koh Krok en Koh Sak) ideaal voor snorkel- en duikexcursies vanwege de mooie en gevarieerde aanwezige koraalriffen. Nog geen ervaring? Je kan het heel snel leren met de vierdaagse PADI duikcursus.

Daarnaast probeert de duikinstructeur er naar te streven, indien de weersomstandigheden het toe laten, om je op verschillende locaties rond Pattaya te laten duiken. Leuk voor de ervaring natuurlijk, maar nog leuker voor in je logboek!

Een driedaagse cursus bestaat uit drie delen:
- Oefeningen in het zwembad
- Theorielessen
- Vier open water duiken

Na het behalen van je duikcursus ontvang je een duikbrevet. Dit duikbrevet is internationaal erkend en na je opleiding kan je heerlijk overal duiken, t/m 18 meter. Met dit brevet kan je overal ter wereld een uitrusting huren om samen met een gebrevetteerde "buddy" te gaan duiken. Nu ben je klaar om zelf de onderwaterwereld te gaan ontdekken!Opmerkingen: deze PADI open water opleiding is geschikt voor iedereen met een gezonde fysieke conditie, bij twijfel dient u uw arts te raadplegen. Er is geen gezondheidsverklaring nodig. Wel moet er bij aanvang een Medische Verklaring ingevuld worden die vraagt naar jouw medische achtergrond. Bij hoge uitzondering is het nodig een gezondheidsverklaring te krijgen van een dokter voordat je kan deelnemen aan en PADI cursus.
*Op verzoek kan Green Wood Travel een Nederlandssprekende duikinstructeur bevestigen indien beschikbaar!
Inclusief de tour: PADI cursus als omschreven in de reisbeschrijving, duikuitrusting (BCD + Fins + Mask + Tanks & Regulator), begeleiding door een lokale Engelssprekende* instructeur, lesmaterialen, certificatiekosten, duikverzekering, omgeschreven transfers, lunch, drinkwater en frisdranken.
Onze Persoonlijke Zorg en Attentie.
Exclusief de tour: overige maaltijden, fris en alcoholische drankjes, overige transfers, persoonlijke uitgaven en facultatieve excursies.
Wij raden klanten aan om reis-, medische-, annulerings- en andere typen Verzekeringen af te sluiten in België of Nederland. Deze verzekeringen met gelijkwaardige werelddekking kunt u niet in Thailand of Zuidoost-Azië afsluiten.

Recensie voor PADI - Open Water Diver Duikcursus PATTAYA

Algemene waardering: uit of 5 beoordelingen. eerlijke recensies.

Aanbevolen door Green Wood

Vanaf:
14850 Baht
PADI - Open Water Diver Duikcursus PATTAYA

Pattaya is met zijn nabije eilanden (Koh Larn, Koh Krok en Koh Sak) ideaal voor snorkel- en duikexcursies vanwege de mooie en gevarieerde aanwezige koraalriffen. Nog geen ervaring?