Homepage > Bangkok Tours > Bangkok Tours Details
Thale Noi Phatthalung boottrip Laagste prijs: ฿ 300.00          Add to planner
Tour details
฿ 300.00
Duration: 06.00-07.00, 06.00-08.00, 17.00-18.00, 17.00-19.00
De wereld om u heen staat nog stil. De zon maakt aanstalten om door de wolken te breken. Langzaam beweegt uw bootje zich over het stille water van Thale Noi, een meertje aan de kop van grote broer Songkhla Lake. Terwijl het lichter wordt ontwaart u de vissers die hun opvallende houten Yok Yor stellages controleren op de vangst van die nacht.

U ziet een watergebied waar de opvallendste kleur het roze van de lotusbloemen is. Iets verderop wandelt een boer met zijn waterbuffels op een van de zeldzame graslandjes die het beschermde vogel-watergebied doorbreken. Uw bootsman weet waar de mooiste plekjes zijn, hij laat de motor stilvallen om geruisloos over het meer verder te drijven. Als de zon op kracht komt, ontdekt u in de verte een vissersdorp, waar het leven al generaties lang volgens oude tradities wordt geleefd.

Deze bijzondere boottrip begint om 6 uur in de ochtend of om 17 uur in de middag. Het begin- en eindpunt is de kleine pier naast het Sripakpra Boutique Resort . Tijdens de ochtend tour (die twee uur duurt) ziet u de zon opkomen, tijdens de middagtour (die een uur duurt) ziet u de zonsondergang. Als u kunt kiezen bevelen wij de ochtend tour aan! De beste periode om deze tour te maken is tussen november een maart (in de regenperiode verdwijnen veel lotusbloemen onder water) en het rustigst is het op een doordeweekse dag (in het weekend zijn er Thaise dagjesmensen).

De bootsman kent het gebied op zijn duimpje en wijst u de mooiste plekken. Ook weet hij precies hoe het bijzondere gebied te bevaren zonder schade aan de natuur aan te richten. De bootsman is geen gids, dat hoeft ook niet. Deze boottrip heeft weinig woorden nodig, de beelden spreken voor zich.

Start at 0:03
Wat kan ik verwachten
1. Mee? Camera & zonnebrandcrème en bescherm je goed tegen de zon (pet meenemen!)
2. Aan? Losse luchtige kleren en stevige schoenen of sandalen
3. Doen? Niets, je kunt het helemaal overlaten aan onze gidsen
4. Verwacht? Avontuur op het water
5. Vertrektijd van deze exclusieve boottocht om 06.00 & 17.00 uur vanaf de resort pier naast het zwembad.
Voorwaarden
Excursies als omschreven in de reisbeschrijving en begeleidt door een lokale bootsman.
Vervoer per open boot. Max. VIER personen.
Vertrek vanaf Sripakpra Andacura Boutique Resort pier naast het zwembad.
Onze Persoonlijke Zorg en Attentie.
Transfers van andere Phatthalung hotels.
Persoonlijke uitgaven en facultatieve excursies.
Opmerkingen:
Wij raden klanten aan om reis-, medische-, annulerings- en andere typen verzekeringen af te sluiten in België of Nederland. Deze verzekeringen met gelijkwaardige werelddekking kunt u niet in Thailand of Zuidoost-Azië afsluiten.
Populaire Green Wood Travel tours