Dit is je toekomst! Reizen in 2018

December 28, 2017
Myanmar Myanmar
Avontuurlijke reizen
Avontuurlijke reizen
In 2018 ga je waarschijnlijk dan toch de reis maken waar je al sinds je prilste jeugd van droomt. Eindelijk een keer naar het wereldwonder Angkor Wat; voor het eerst met de tuk tuk door Bangkok scheuren; die ballonvaart boven Bagan of, nu of nooit, met de jonk door Halong Bay! Bijna de helft (45%) van de reizigers wil in het nieuwe jaar juist die reis maken die al lang op hun bucketlist staat. Dat blijkt uit onderzoek van Booking.com, dat de beoordelingen van hun gasten analyseerde en dit combineerde met een onderzoek onder 19 duizend reizigers uit 26 landen.

Bijna de helft (47%) heeft het meeste zin om een van de wereldwonderen te bezoeken, terwijl 34% naar een adembenemend eiland wil. Een andere trend is dat mensen hun mooiste herinneringen opnieuw willen beleven en terug willen gaan naar de bestemmingen die altijd in hun hart zijn gebleven (34%).

Ruim een derde van de reizigers (36%) laat zich inspireren door bestemmingen die ze op televisie zien of in films of muziekvideo’s. Zo’n reis wil men het liefst met een vriendengroep maken. Een kwart van de geënquêteerden noemt vrienden als de ideale reisgenoot.

Leven als een local is belangrijk, en dus wordt de kennis van die local als belangrijk ervaren door een kwart van de ondervraagden. Toch wil een derde (30%) wel gewoon zelf zijn gang gaan en niet die local te veel op de voorgrond van hun vakantie te hebben. Hoe je ook gaat, de mogelijkheden bij Green Wood Travel zijn bijna oneindig. Tot in 2018.
 
#2018  
 

Reageer

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *RECENT POST
Thailand Algemeen Ernst | August 22, 2023
5 redenen om naar de Malediven te gaan Ernst | August 21, 2023
Het kleurrijk erfgoed van Sri Lanka Ernst | August 17, 2023
RELATE STORY
De 10 absolute hoogtepunten van Myanmar Daranee | June 08, 2017

POPULAR STORY VIEW ALL


Populaire Green Wood Travel tours