Even naar het wereldwonder in Jordanië
Ernst
August 02, 2022
JordaniëZuidoost Jordanië Zuidoost
Jordanië algemeen
Autoreizen Jordanië algemeen
Autoreizen
Je bent er toch! Reizigers die met Royal Jordanian Airlines* naar Bangkok vliegen kunnen nu een hele nieuwe dimensie aan hun vakantie toevoegen. Maak gebruik van de tussenstop, bezoek de woestijnstad Petra die als een van de zeven nieuwe wereldwonderen wordt beschouwd en ga lekker drijvend de krant lezen op de Dode Zee.

*Skytrax 2020: Top 7 luchtvaartmaatschappijen in het Midden-Oosten.
 

De Dode Zee is feitelijk een meer en ligt zo’n 400 meter onder de zeeniveau! Vanwege de grote hoeveelheid zout en mineralen is er geen leven mogelijk in zee, maar dit belooft wel een unieke ervaring: drijven op de Dode Zee.
 

Petra betekent rots en dat is een goed gekozen naam. Ongeveer honderd jaar voor Christus bouwden de Nabateeërs een stad die nog altijd voor een groot deel aan ons oog onttrokken is. Maar wat er wel te zien is (en dat is veel), is indrukwekkend.

Green Wood Travel biedt twee opties: Een tussenstop van twee dagen met een bezoek aan Petra. Of drie dagen met Petra, de Dode Zee en de historische mozaïeken van Madaba. Vervoer naar het hotel, transport naar Petra en een rondleiding zijn inclusief.
 
#Petra  
 

Reageer

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *RECENT POST
Thailand Algemeen Ernst | October 30, 2023
Dit is je toekomst! Reizen in 2024 Ernst | October 28, 2023
RELATE STORY

POPULAR STORY VIEW ALL


Populaire Green Wood Travel tours