Koh Lipe, de Malediven van Thailand?
Ernst
October 30, 2022
ThailandZuiden Thailand Zuiden
Koh Lipe
Strandvakantie Koh Lipe
Strandvakantie
Koh Lipe is een klein eiland in de provincie Satun, in het uiterste zuiden van Thailand, tegen de grens met Maleisië.Volgens velen kunnen Lipe en de eilandjes er om heen zich meten met de Malediven. De omgeving is subliem, omringd door een glasheldere zee, kleurrijke koraalriffen en tropische vissen.
Koh Lipe is het enige bewoonde eiland van de tien die deel uitmaken van de Andang Archipel. Er zijn drie grotere stranden op het eiland, die je in een wandeling van een uur allemaal kunt bezoeken.
Akira Lipe Resort is simpelweg het beste resort op het tropische eiland Lipe. Het ligt direct aan het Pattaya strand bij een beschermd zwemgebied, maar ook op slechts een paar minuten lopen van de promenade Walking Street, met zijn restaurantjes, winkeltjes en barretjes.
Akira heeft trouwens zelf ook een rooftop bar. Het resort is perfect voor liefhebbers van een rustige zonvakantie, snorkelaars, duikers en mensen die dat graag combineren met restaurantbezoek, een terrasje en een drankje. Meer weten?
 
#Satun  
 

Reageer

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *RECENT POST
Thailand Algemeen Ernst | August 22, 2023
5 redenen om naar de Malediven te gaan Ernst | August 21, 2023
Het kleurrijk erfgoed van Sri Lanka Ernst | August 17, 2023
RELATE STORY
Thailand Algemeen Ernst | August 22, 2023
6 surprises in Centraal-Thailand Ernst | July 31, 2023
De trots van Bangkok straalt weer Ernst | July 26, 2023

POPULAR STORY VIEW ALL


Populaire Green Wood Travel tours