Magazine: Ga mee naar de Andaman Zee
Daranee
September 10, 2016
ThailandZuiden Thailand Zuiden
Thailand algenmeen
Stranden & Eilanden Thailand algenmeen
Stranden & Eilanden
Het nieuwe Magazine van Green Wood Travel is weer verschenen! Dit keer met zeer zonnige tips over resorts, snorkelen, poederzachte strandjes en zwemmen tussen de haaien in en rond de Andaman Zee.

Helder water waar je de bodem kunt zien, prachtige witte zandstranden, bootjes die ronddobberen tussen spectaculaire rotsformaties in zee. Thailands mooie en beroemde eilanden zijn de uitvalsbasis voor een ontspannen vakantie in de zon op een adembenemende locatie. We kijken vandaag rond in de Andaman Zee. Daar liggen de eilanden Phuket, PhiPhi, Lanta, Lipe, maar ook het goedbewaarde geheim Phayam. Wat te denken van dit resort in “de Malediven van Thailand”: The Blue Sky.
 

Een week lang met je eigen langstaartboot van het ene eilandje naar het andere varen. Het kan met deze heerlijke PRIVE tour. Je gaat snorkelen en zwemmen; je ziet de smaragd grotten op het eiland Mook en (ongevaarlijke) haaien bij Takieng. Poederzachte stranden, vissersdorpjes, onderwatertuinen van koraal. Wie wil dat nou niet? Kijk hier voor meer informatie!
 

Bij Krabi ligt het zeer aantrekkelijke luxe resort Tuubkaak. Wie zich hier heeft genesteld wil niet meer weg. Het uitzicht over een archipel van dertien eilanden en de immer rustige Andaman Zee is overweldigend. Het strand nodigt uit tot pootje baden of een lange strandwandeling. De ruim opgezette villa’s zijn van alle gemakken voorzien en sommigen hebben een eigen zwembad. Neem even een kijkje!
 

Snorkel liefhebbers opgelet! Wij willen best met jullie delen waar wij denken dat je geweldig kunt snorkelen. Je hoeft er amper moeite voor te doen. Je zet je duikbril op, loopt de zee in en je bent begonnen. Echt! Zo simpel is het op het eiland Lipe. Niet verder vertellen! Klik hier om te zien waar je kunt logeren.
 
 

Reageer

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *RECENT POST
6 reis-ideeën waar je zelf niet opkomt trainee | April 29, 2022
Vakantie in Thailand Ernst | November 24, 2021
RELATE STORY
Vakantie in Thailand Ernst | November 24, 2021
Thailand Vakantie Ernst | October 22, 2021
Thailand Algemeen Daranee | July 31, 2020
Het leven in Amphawa Daranee | July 22, 2020
Thaise Traditionele Tom Yum Kung Daranee | July 22, 2020
Surin olifantenhoofdstad 10++ Tips Daranee | July 07, 2020

POPULAR STORY VIEW ALL


Populaire Green Wood Travel tours