Waarom een treinreis in Thailand nu nog leuker is
Daranee
November 16, 2016
ThailandNoord Thailand Noord
Thailand algenmeen
Familie reizen Thailand algenmeen
Familie reizen
Het is voor veel reizigers het hoogtepunt van hun vakantie: het moment dat ze op een trein mogen stappen. Begrijpelijk want niet het eindstation is het doel, maar de reis er naar toe. Een treinreis vertelt veel meer over het land en de mensen dan een reis per vliegtuig of stoffige bus. Zelfs als de kwaliteit van de trein niet zo goed is, dan kunnen het uitzicht en de ervaring de reis toch onvergetelijk maken.

Wat slechte kwaliteit betreft gooit het Thaise spoorbedrijf roet in het eten. Op belangrijke trajecten rijden namelijk gloednieuwe treinen. De stoelen zijn beter, er is meer privacy, de toiletten zijn luxer en in het restaurant valt meer te kiezen. Daar komt nog eens bij dat de nieuwe treinen wel sneller zijn maar niet duurder.

De nieuwe voertuigen worden ook ingezet op de Uttara Withee Express tussen Bangkok en Chiang Mai. Wij maken je dus maar meteen even attent op enkele van onze vernieuwde DELUXE tours naar het gebied rond Chiang Mai in het noorden van Thailand. Pure reizen, vol indrukwekkende natuur en echte kennismakingen met de lokale gemeenschap. Kijk maar eens naar dit Chiang Mai – Mae Hong Son – Chiang Rai Avontuur (5 dagen DELUXE reis).

Uiteraard is er nog veel meer te kiezen. Wat denk je van deze reis naar de beruchte Gouden Driehoek en Chiang Rai (3 dagen DELUXE reis) met apengrotten, junglebloemen, prachtige vergezichten en de Opium Hal. Of naar het dorp van de mist Mae Hong Son (3 dagen DELUXE reis). Mooi toch? Dat je reis naar de jungle van Noord-Thailand gewoon op het station van Bangkok begint.
 

Reageer

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *RECENT POST
6 reis-ideeën waar je zelf niet opkomt trainee | April 29, 2022
Vakantie in Thailand Ernst | November 24, 2021
RELATE STORY
Vakantie in Thailand Ernst | November 24, 2021
Thailand Vakantie Ernst | October 22, 2021
Thailand Algemeen Daranee | July 31, 2020
Het leven in Amphawa Daranee | July 22, 2020
Thaise Traditionele Tom Yum Kung Daranee | July 22, 2020
Surin olifantenhoofdstad 10++ Tips Daranee | July 07, 2020

POPULAR STORY VIEW ALL


Populaire Green Wood Travel tours