De zonovergoten eilanden van Trang.
Daranee
May 17, 2019
Thailand Thailand
Stranden & Eilanden
Stranden & Eilanden
Goedbeschouwd is Trang, een kustprovincie in het zuiden van Thailand, een cliché. Hier liggen de prachtige kleine met palmen bestrooide eilandjes die je alleen in films ziet. De stranden zijn wit, zacht en ogenschijnlijk eindeloos. De zee is blauw, helder en ligt vol met onderwatertuinen van koraal. En met kleurrijke tropische vissen natuurlijk.
 

Er is geen betere manier om dit bijzondere deel van Thailand te ontdekken, dan in een week, rustig van dag tot dag, van het ene naar het andere eiland te varen. Met EILAND HOPPEN IN DE TRANG ARCHIPEL reis je in 7 dagen met een eigen langstaartboot en je lokale Engelstalige gids (en bemanning) langs de mooiste eilanden van de Andaman Zee. De Trang-eilanden liggen niet ver van elkaar, maar zijn toch heel verschillend. Er is nooit haast, er is geen vaststaand tijdschema. Dat betekent: alle tijd om te zwemmen, zonnebaden, vissen of snorkelen.
 

Helaas heeft niet iedereen een week de tijd. Gelukkig kun je de omgeving van Trang met deze speciale ONTDEK ONGEZIEN TRANG tour ook in 1 dag (vanuit Krabi) zien. Je verkent per roeiboot drie grotten, bezoekt het Chaomal Nationaal Park en Pak Meng Beach. En je gaat zwemmen IN de Morakot grotten en snorkelen bij Koh Ngai.
 

Als je zin hebt om nog meer mooie ontdekkingen te doen, reis dan van Trang naar Phatthalung en het bijzondere meer Thale Noi. Dit is een van de mooiste natuurgebieden van Thailand. Perfect te ontdekken per boot bij zonsopkomst of zonsondergang. Kijk op: THALE NOI PHATTHALUNG BOOTTRIP.

Wil je meer weten over onze tours in TRANG of KRABI, over HOTELS IN TRANG, kijk dan op GREEN WOOD TRAVEL of neem CONTACT op.

 
 

Reageer

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *RECENT POST
6 reis-ideeën waar je zelf niet opkomt trainee | April 29, 2022
Vakantie in Thailand Ernst | November 24, 2021
RELATE STORY
Vakantie in Thailand Ernst | November 24, 2021
Thailand Vakantie Ernst | October 22, 2021
Thailand Algemeen Daranee | July 31, 2020
Het leven in Amphawa Daranee | July 22, 2020
Thaise Traditionele Tom Yum Kung Daranee | July 22, 2020
Surin olifantenhoofdstad 10++ Tips Daranee | July 07, 2020

POPULAR STORY VIEW ALL


Populaire Green Wood Travel tours