Jungle voor jong en oud!

January 10, 2018
ThailandZuiden Thailand Zuiden
Khao Sok
Nationale parken Khao Sok
Nationale parken
Het Eco-Logic Resort ligt in de jungle van Khao Sok, tussen Ranong en Chumphon; het heeft geen vijf sterren maar wel een miljoen. Die echte sterren illustreren dit bijzondere resort uitstekend: midden in de jungle is geen ruimte voor poespas; genieten van de simpele dingen van het Thaise leven van elke dag worden hier tot kunst verheven.
Er valt hier van alles te beleven voor jong en oud. Je gaat met een bamboe vlot de rivier af, picknicken, zwemmen, leert som tam maken, gaat naar een apen opvanghuis of voor de zonsondergang naar zee. Kinderen kunnen er meedoen aan yoga, thai boksen (muay thai) of pony rijden. Volwassenen kunnen er hun talenkennis bijspijkeren, zich laten masseren, aan yoga doen, een kookcursus volgen, leren zeep te maken of meehelpen op de zorgboederij.
Eco-Logic is niet zomaar een resort in de jungle. De Nederlands-Thaise stichting Thai Child Development, met Nederlands management maakt al sinds 2004 op vrijwilligersbasis het verschil in de levens van hulpbehoevende Thaise kinderen. Zij bouwden een schooltje voor kinderen met een beperking en helpen waar nodig bij studie of financiering voor operaties. Het resort waar u verblijft is opgestart om de projecten te kunnen ondersteunen. U kunt dus volop genieten, terwijl u ondertussen ook nog iets goeds doet. Meer weten? Klik hier.
 
 

Reageer

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *RECENT POST
6 reis-ideeën waar je zelf niet opkomt trainee | April 29, 2022
Vakantie in Thailand Ernst | November 24, 2021
RELATE STORY
Vakantie in Thailand Ernst | November 24, 2021
Thailand Vakantie Ernst | October 22, 2021
Thailand Algemeen Daranee | July 31, 2020
Het leven in Amphawa Daranee | July 22, 2020
Thaise Traditionele Tom Yum Kung Daranee | July 22, 2020
Surin olifantenhoofdstad 10++ Tips Daranee | July 07, 2020

POPULAR STORY VIEW ALL


Populaire Green Wood Travel tours