Unieke kans: slapen op het eindeloze meer
Daranee
November 01, 2017
ThailandZuiden Thailand Zuiden
Khao Sok
Avontuurlijke reizen Khao Sok
Avontuurlijke reizen
Ziet u daar die hele kleine huisjes tegen die groene rotspieken? Daar ligt het prachtige resort waar we het vandaag over hebben. Zo’n bijzondere locatie, misschien droomt u er wel van?

U zwemt nog even rustig rond voordat de sterrenhemel de avond betovert. ‘s-Ochtends trekt langzaam de mist over de bergen en toont de ruige rotsen en het meer weer in volle glorie. Het leuke is: het hoeft geen droom te zijn, u kunt dit echt beleven in het drijvende resort The Greenery op het Khao Sok Lake, dat in het Khao Sok National Park ligt.

Kijk alleen even naar de luchtfoto, wie wil dit niet? Het enorme meer, dat door de lokale bevolking nog altijd Chiew Larn Meer wordt genoemd, is ontstaan toen in 1982 de Raja Phraba Dam werd aangelegd om elektriciteit op te wekken.

Khao Sok is een van de mooiste nationale parken van Thailand en bestaat grotendeels uit dicht, onontgonnen regenwoud en steile bergen van kalksteen.

U verblijft twee dagen op en rond dit meer, u kunt er zwemmen en kajakken en u maakt boottochtjes in de omgeving, naar het panoramische Guilin Thailand en naar Little Ha Long Bay. Ook zit er een wandeltocht in dit programma zodat u het meer van een hoger gelegen uitzichtpunt kunt zien.

De accommodatie is eenvoudig, soms zonder elektriciteit en moderne communicatiemiddelen, maar ligt op een spectaculaire plek in het meer. U logeert in een drijvend ‘rafthouse’, een drijvende bungalow.

Wilt u meer zien van dit prachtige park dan alleen Khao Sok Lake? Wij bieden ook tours aan waarbij u naast het meer ook kennis maakt met de jungle van Khao Sok Park. Meer weten over deze tour? Klik hier
 

Reageer

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *RECENT POST
Vakantie in Thailand Ernst | November 24, 2021
Thailand Vakantie Ernst | October 22, 2021
RELATE STORY
Vakantie in Thailand Ernst | November 24, 2021
Thailand Vakantie Ernst | October 22, 2021
Thailand Algemeen Daranee | July 31, 2020
Het leven in Amphawa Daranee | July 22, 2020
Thaise Traditionele Tom Yum Kung Daranee | July 22, 2020
Surin olifantenhoofdstad 10++ Tips Daranee | July 07, 2020

POPULAR STORY VIEW ALL


Populaire Green Wood Travel tours