Khao Yai! Yeah!
Daranee
September 13, 2018
Thailand Thailand
Avontuurlijke reizen
Avontuurlijke reizen
Khao Yai is Thailands oudste en een van de grootste en populairste natuurparken van het land. De valleien zijn groen en weelderig, hebben watervallen en worden bewoond door wilde olifanten, makaken, neushoornvogels, gibbons en nog veel meer.
 


Het is zo’n tweeduizend vierkante kilometer groot en staat op de Werelderfgoedlijst van de Verenigde Naties, voornamelijk omdat het een intact zijnde ‘moesson woud’ of ‘droog woud’ herbergt, een meer open vorm van bebossing dan het dichtere tropisch regenwoud. Dat tropische regenwoud is er ook in Khao Yai, net als graslanden. Er zijn duizenden soorten planten aangetroffen en alleen al meer dan 300 verschillende soorten vogels (let op de ‘gak gak gak’ van de neushoornvogel).

Alleen al vanwege de natuur hoef je je er geen moment te vervelen. Bezoek de vleermuizengrot, ga vogels spotten of als je daar meer zin in hebt naar een watervalfietsenkamperen of wijnproeven (ja, er wordt hier wijn verbouwd). Klik HIER voor al onze tips over wat te doen in Khao Yai.

 


Als dat kamperen je wel aanspreekt en je het op een hele fijne manier wilt aanpakken, dan kun je naar Lala Mukha Tented Resort. Dit volledig eco-vriendelijke resort beschikt over bijzondere accommodaties, namelijk Luxe Safaritenten. In deze tenten komt het campinggevoel helemaal terug, maar wel in combinatie met comfort.
 

Als je dit niks lijkt en als je liever gewoon in een resort met een zwembad zit, kijk dan even welke accommodaties we allemaal aan kunnen bieden: HOTELS IN KHAO YAI. Er zit vast wat voor je bij, of je nou van eenvoud houdt en dicht bij de natuur blijft of dat je wel nog de bergen wilt zien, maar dan wel vanaf je ligbedje bij de pool. Waar je ook voor kiest, Khao Yai stelt niet teleur. Meer weten: Green Wood Travel.
 
 

Reageer

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *RECENT POST
6 reis-ideeën waar je zelf niet opkomt trainee | April 29, 2022
Vakantie in Thailand Ernst | November 24, 2021
RELATE STORY
Vakantie in Thailand Ernst | November 24, 2021
Thailand Vakantie Ernst | October 22, 2021
Thailand Algemeen Daranee | July 31, 2020
Het leven in Amphawa Daranee | July 22, 2020
Thaise Traditionele Tom Yum Kung Daranee | July 22, 2020
Surin olifantenhoofdstad 10++ Tips Daranee | July 07, 2020

POPULAR STORY VIEW ALL


Populaire Green Wood Travel tours