Once in a lifetime: Khao Sok
Daranee
July 26, 2018
ThailandZuiden Thailand Zuiden
Khao Sok
Avontuurlijke reizen Khao Sok
Avontuurlijke reizen
Wij zijn er trots op exclusieve en avontuurlijke tours in het nationale park Khao Sok te kunnen aanbieden. Het is een van de mooiste nationale parken van Thailand en bestaat grotendeels uit dicht, onontgonnen regenwoud en steile bergen van kalksteen. U krijgt de kans dit tropisch regenwoud te ontdekken onder leiding van zeer ervaren gidsen.
 

U gaat met de longtail boat naar Cheow Lan Lake. Op deze tocht van ongeveer een uur, legt u nog kort aan bij de lokale markt van Takhun. Nadat u heeft ingecheckt en geluncht is er tijd om eens lekker te zwemmen in het meer. In de middag wacht nog een junglewandeltocht die u langs grotten met fraaie koralen leidt. In de spelonken leven vleermuizen. Zwem gerust via het heldere water de donkere grot binnen…  (Khaosok Tree Tops Jungle Safari –  4 dagen)
 

Het Eco-Logic resort heeft geen vijf sterren maar wel een miljoen. Die echte sterren illustreren dit bijzondere resort uitstekend: midden in de jungle is geen ruimte voor poespas; genieten van de simpele dingen van het Thaise leven van elke dag worden hier tot kunst verheven. U gaat de tuin in om de ingrediënten voor een maaltijd te plukken, u leert som tam maken, gaat met een bamboe vlot de rivier af, picknicken, zwemmen…. (Eco Logic Experience – 3 dagen)
 

Groene rotspieken en een helder, eindeloos meer, dat ’s avonds een prachtige sterrenhemel te voorschijn tovert. ’s Ochtends trekt langzaam de mist over de bergen en verschijnen de ruige rotsen en het meer weer in volle glorie. Waar kun je dit meemaken? In Khao Sok National Park, Thailand. (Khao Sok Lake – In het hart van de natuur – 2 dagen)

Dat smaakt naar meer, toch? Kijk voor al onze op maat gemaakte exclusieve tours naar Khao Sok op TOURS IN SURAT THANI – KHAO SOK. Aanvullende accommodatie vindt u op HOTELS KHAO SOK, en algemene informatie op GREEN WOOD TRAVEL.
 
 

Reageer

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *RECENT POST
6 reis-ideeën waar je zelf niet opkomt trainee | April 29, 2022
Vakantie in Thailand Ernst | November 24, 2021
RELATE STORY
Vakantie in Thailand Ernst | November 24, 2021
Thailand Vakantie Ernst | October 22, 2021
Thailand Algemeen Daranee | July 31, 2020
Het leven in Amphawa Daranee | July 22, 2020
Thaise Traditionele Tom Yum Kung Daranee | July 22, 2020
Surin olifantenhoofdstad 10++ Tips Daranee | July 07, 2020

POPULAR STORY VIEW ALL


Populaire Green Wood Travel tours