Fijne Feestdagen en Een Reislustig 2020
HATAICHANOK
DECEMBER 18, 2019

THAILAND    THAILAND   
Droom je van een witte kerst, oliebollen, een ontkurkte fles prik; kijk je al uit naar januari, als je weer naar de gym gaat of een ander goed voornemen (nu echt) gaat uitvoeren, of gaan je gedachten al naar je volgende reis, naar ThailandSri Lanka of Vietnam? Wij wensen je in ieder geval het allerbeste: een goede gezondheid, succes met al je plannen en hele mooie verre reizen.

WE ZITTEN KLAAR
Green Wood Travel. Klaar voor het nieuwe jaar!
We hebben namelijk binnenkort nog meer tijd je goed te helpen bij de voorbereidingen voor je reis en als je al op reis bent. We hebben een paar maanden geleden al eens verklapt dat we druk bezig zijn met een nieuwe website en met het hele interne boekingssysteem daarachter. Dat is nu bijna klaar. We zijn alle data aan het overzetten en dan kan in januari de nieuwe website online! Mooi zul je denken, maar wat heb ik daar aan? Best veel. Je kunt voortaan op onze website inloggen en je eigen reisprogramma en vouchers bekijken en printen. Daar heb je ons niet meer voor nodig. Je kunt ook aanpassingen doorgeven (een ander kamertype in je hotel, etcetera). Zo hebben wij onze handen vrij om bekende en nieuwe klanten van frisse reis ideeën te voorzien, en jullie allemaal wat langer en nog beter aan de telefoon te kunnen helpen.

FEEST! GREEN WOOD TRAVEL BESTAAT 27 JAAR
Green Wood Travel viert een feestje!

Ja dat staat er echt: 27 jaar. Wat deed jij 27 jaar geleden? Er is veel veranderd (gelukkig) en nog altijd staat de tijd niet stil. Vanzelfsprekend blijven wij ook aan de toekomst sleutelen, met nog meer mooie reizen en bestemmingen.
 
Op 10 december was Green Wood Travel jarig....

REISBUTLERS

Een paar jaar geleden zijn we sommige van onze gidsen met een knipoog reisbutlers gaan noemen. Dat zijn lokale Nederlandssprekende gidsen die je met een flexibel of een vastgesteld programma niet alleen de mooiste plekjes laten zien, maar er ook veel bij te vertellen hebben.
 
Bangkok. Ontdek ook de onbekende buurten.

BANGKOK - Wie Bangkok bezoekt wil graag veel van die metropool zien. Hoogtepunten als Wat Pho met de Liggende Boeddha en Wat Arun, maar ook de plekken waar u zelf niet zo snel belandt. De mooie tempels waar het stil is, de onbekende buurten waar Bangkok zijn eigen leven leidt. Ontdek het te voet en zoals de Thai het doen, met bootjes over de klongs, taxiboten over de rivier, de metro en de skytrain; ontdek het met een lokale privé gids die Nederlands spreekt en veel over de Thai, de stad en haar geschiedenis kan vertellen.
 
De omgeving van Nan lijkt geschilderd, maar is echt.

NAN - De omgeving van Nan lijkt geschilderd maar is echt. De bergen, soms verborgen achter de mist, de drijvende teakhouten huisjes op een verloren meertje, rijstvelden en hier en daar woest uitziende kalkstenen rotspieken. Het leven is nog grotendeels traditioneel, veel bewoners behoren nog tot een van de bergstammen die dit meest noordoostelijke stukje Thailand al eeuwenlang bevolken. Het programma is een beetje afhankelijk van uw wensen en wordt door uw gids voor u op maat gemaakt. U kunt kiezen voor een wandeltocht, voor de fiets, de typisch Thaise samlor (een riksja met drie wielen) en eventueel voor de minibus (of een combinatie).
 
Aanbevolen: de drijvende markt van Amphawa.

HUA HIN - Met de reisbutler in Hua Hin kunt u alle kanten op. Bijvoorbeeld naar Pranburi: “We gaan richting Pranburi, richting de kust. We stoppen bij een prachtig mangrove bos waar we een korte wandeltocht maken (van ongeveer een kilometer) over vlonders die door het bos zijn gelegd. De middag is gevorderd als we aankomen bij de antiek- en rommelmarkt van Pranburi. Het is in Thailand overbodig om te zeggen dat er op deze markt ook uitgebreid kan worden gegeten.” Ga naar Kanchanaburi en de River Kwai, naar de provincie Ratchaburi die tegen de grens met Myanmar aanligt, of naar de lokale drijvende markt in Amphawa en naar Mae Klong waar de trein letterlijk dwars over de markt rijdt.


 
RECENT NIEUWS
Op weg naar een duurzaam 2024 HENRY  |  DECEMBER 07, 2023
HAPPY DAYS ZIJN TERUG, HET IS TIJD VOOR EEN REISLUSTIG 2023 ERNST  |  DECEMBER 09, 2022
Test & Go verleden tijd en is alleen Thailand open? TRAINEE  |  MAY 31, 2022
Beste wensen van Green Wood Travel Thailand ERNST  |  DECEMBER 16, 2022
Hoe ga jij reizen? Doe mee aan onze enquete ERNST  |  JUNE 30, 2023
Achter de wolken schijnt de zon HATAICHANOK  |  JULY 31, 2020
Het Maritieme Spektakel van De Koh Chang Archipel ERNST  |  JULY 21, 2023
Fascinerend Maleisie - Roundreizen en Tips ERNST  |  JULY 07, 2023
Nieuws van Green Wood Travel: Corona Virus Thailand Update HATAICHANOK  |  JANUARY 29, 2020
Koh Chang National Park, Trat en Meer van Dat... ERNST  |  SEPTEMBER 21, 2023
Fijne Feestdagen en Een Reislustig 2020 HATAICHANOK  |  DECEMBER 18, 2019
Hebben wij elkaar ooit ontmoet? HATAICHANOK  |  DECEMBER 10, 2019