Test & Go verleden tijd en is alleen Thailand open?
TRAINEE
MAY 31, 2022

Thailand    Thailand   
Het is alweer 2 jaar geleden dat het Covid-19 virus de wereld op zijn kop heeft gezet. Sinds het voorjaar van 2022 gaat het goede kant op. Steeds meer reisrestricties worden opgeheven en grenzen gaan weer open. Voor de echte wereldreiziger natuurlijk geweldig want de wereld ligt weer aan onze voeten. Ook in Thailand, waar per 1 mei het quarantaine Test & Go programma werd afgeschaft. Thailand is OPEN en verwelkomt reizigers met open armen.
 
Chiang Dao in Noord-Thailand

Maar wat geldt dan nog wel? Iedere reiziger moet in bezit zijn van een Thailand Pass. Dat is alles. Green Wood regelt de papieren. Het moment is NU om naar ongezien Thailand te komen. Er is geen over-toerisme, geen wachtrijen, geen overvolle hoogtepunten alleen maar fun, lekker eten en uitgaan en nog eens fun!
 
Onvergetelijk Koh Pha-Ngan

Ons team en onze collega’s kunnen weer doen waar we goed in zijn. Individuele maatwerkreizen samenstellen.
Geïnteresseerd in een reis naar Thailand? En vergeet niet dat 80% van de Europeanen deze zomer op vakantie gaan in…. Europa.
Neem contact op en ontvang een vrijblijvende offerte met de beste online prijs en ieder onderdeel van je reis is apart gespecificeerd.
Tel. 070 250 0062 - WA. 66 89 784 7272 - info@greenwoodtravel.nl

Is alleen Thailand open?
Daar kunnen we een kort en krachtig antwoord op geven: NEE.
Sinds een aantal weken openen steeds meer landen in Zuidoost-Azië hun grenzen. Geweldig mooie en interessante landen zoals Cambodja.
Het nog redelijk onontdekte Cambodja is ideaal voor een combi-reis. Bezoek Angkor Wat met onze eigen TukTuk chauffeur/gids. Dit gigantische bouwwerk uit de 12de eeuw is nu weer verlaten zoals in de jaren 90.
Maar ook voor de natuurliefhebber is Cambodja een uitstekende bestemming en mag Krati zeker niet ontbreken. Het land rond Krati is een wijds waterlandschap met een grote variatie aan vogels en zelfs zoetwater dolfijnen. Krati is een ultiem onontdekt stukje Cambodja.
Kortom een originele combi-reis van Thailand en Cambodja brengt het beste van twee verschillende landen.
 
Ankor Wat in Cambodja
Onze aanraders voor een onvergetelijke Thailand-reis!
Het noorden van Thailand is een parel vol prachtige natuur en met een rijke cultuur. Dichtbij de grens met Laos ligt Chiang Rai op je te wachten. Een bezoek aan de Witte en/of Blauwe tempels mogen hier echt niet ontbreken. Maar Noord-Thailand biedt natuurlijk nog heel veel meer. Ga met Green Wood Travel mee op een 6-daags avontuur waarin ook de schilderachtige omgeving van Chiang Dao, Pai, Mae Hong Son en de Doi Inthanon niet ontbreken.
Ook ligt Chiang Mai in het hoge noorden op je te wachten. Deze eeuwenoude stad vormt het ware centrum van historie en cultuur. In en rond de stad staan honderden tempels die echt het bezoeken meer dan waard zijn. Na een drukke dag vol nieuwe indrukken is het tijd om te ontspannen. Liam Suan Dok Mai Guest Home is dan ‘the place to be’. Een kleinschalig pension met een unieke combinatie van Thaise en Vlaamse gastvrijheid en reuze gezellig.
 
Mae Hong Son - Noord-Thailand
Ben je in het zuiden van Thailand?
Khao Sok National Park is waar je moet zijn voor een ultieme ongerepte natuur ervaring. Het park is volgens vele het mooiste nationale park van Thailand. Slapen in een boomhut en/of een drijvend hutje op het water of toch liever een stukje luxe?
Khao Sok zal je nooit meer vergeten….. Thailand lonkt naar reizigers.
 
Khaosok National Park in Zuid-Thailand
RECENT NIEUWS
Op weg naar een duurzaam 2024 HENRY  |  DECEMBER 07, 2023
HAPPY DAYS ZIJN TERUG, HET IS TIJD VOOR EEN REISLUSTIG 2023 ERNST  |  DECEMBER 09, 2022
Test & Go verleden tijd en is alleen Thailand open? TRAINEE  |  MAY 31, 2022
Beste wensen van Green Wood Travel Thailand ERNST  |  DECEMBER 16, 2022
Hoe ga jij reizen? Doe mee aan onze enquete ERNST  |  JUNE 30, 2023
Achter de wolken schijnt de zon HATAICHANOK  |  JULY 31, 2020
Het Maritieme Spektakel van De Koh Chang Archipel ERNST  |  JULY 21, 2023
Fascinerend Maleisie - Roundreizen en Tips ERNST  |  JULY 07, 2023
Nieuws van Green Wood Travel: Corona Virus Thailand Update HATAICHANOK  |  JANUARY 29, 2020
Koh Chang National Park, Trat en Meer van Dat... ERNST  |  SEPTEMBER 21, 2023
Fijne Feestdagen en Een Reislustig 2020 HATAICHANOK  |  DECEMBER 18, 2019
Hebben wij elkaar ooit ontmoet? HATAICHANOK  |  DECEMBER 10, 2019