Hebben wij elkaar ooit ontmoet?
HATAICHANOK
DECEMBER 10, 2019

THAILAND    THAILAND   
Hoi <<First Name>>,

Hebben wij elkaar ooit ontmoet? Op een vakantiebeurs? Of in Thailand? Dat zou zo maar kunnen, want ook wij lopen al een tijdje mee in de reiswereld. 27 jaar geleden zijn we in Bangkok Green Wood Travel begonnen. Sindsdien maken we reizen naar Thailand en de rest van Zuidoost-Azië op maat voor Nederlandse en Belgische vakantiegangers.


Als we elkaar niet kennen, wordt het misschien hoog tijd. Want wij maken niet alleen tours voor individuele reizigers, maar helpen net zo graag bij de plannen van zelfstandig reisadviseurs, zoals jij.

Waar komen wij van pas? We hebben het even op een rijtje gezet:
 

Onze basis is Bangkok. Van daaruit hebben we in al die jaren vele duizenden reizigers op weg geholpen en ontzettend veel onbetaalbare ervaring opgebouwd. Gelukkig keren velen regelmatig terug naar Thailand en Zuidoost-Azië, vaak met Green Wood Travel.

We kennen de hotels, we weten hoe de tours in elkaar zitten en bezoeken locaties en accommodatie die essentieel zijn voor een geslaagde reis. Zo houden we een vinger aan de pols en kunnen we een goede kwaliteit blijven garanderen.

We zijn flexibel, al vanaf het prille begin. Een dagje langer aan het strand, een ander hotel, liever een eigen busje met chauffeur, meer dagen in de jungle? Geen probleem, we regelen het.
 

Tropical Paradise is ons thuis, midden in Bangkok, altijd dicht bij wat er hier gebeurt. Tropical Paradise is niet alleen het kantoor van Green Wood Travel, maar herbergt ook 7 kamers voor gasten. Een combinatie van de luxe van een goed hotel met de charme en kleinschaligheid van bij vrienden logeren. Je bent welkom!

De staf op ons kantoor in Bangkok bestaat uit Thai en Nederlanders. De Thai onderhouden de contacten met de hotels en gidsen, de Nederlanders coordineren de tours en overleggen met de reizigers of de reisadviseurs. Geen ruis op de lijn, geen Babylonische spraakverwarringen of culturele misverstanden.

We zijn 24 uur per dag bereikbaar. Overdag via ons kantoor, maar ook buiten kantooruren krijg je altijd iemand via de noodlijn te spreken.

Reisprofessionals kunnen rechtstreeks inloggen in ons systeem en hebben de mogelijkheid naar de netto prijzen te kijken. Zo kunnen zij snel schakelen en zelf de beste en aantrekkelijkste deals vinden.

Wij zijn aangesloten bij STO Garant, een door de Autoriteit Consument en Markt (ACM) erkende garantieregeling. De reisgelden zijn dus veiliggesteld. Iedere Green Wood Travel reiziger is zo beschermd tegen financieel onvermogen. 

Wij boeken de voordeligste tickets en transfers en hotels, allemaal met een laagste prijsgarantie. Wij hebben zowel in Nederland als in Thailand een Amadeus ID en kunnen dus op twee fronten naar aantrekkelijke vliegtickets zoeken.

Samenwerken met Green Wood Travel garandeert veiligheid en vakmanschap. Daar willen we best nog meer over vertellen. Bel anders gewoon even met mij, Ernst-Otto Smit, oprichter en general manager. Wie weet leidt deze eerste kennismaking tot een nieuwe samenwerking.

Tot snel!


 
RECENT NIEUWS
Op weg naar een duurzaam 2024 HENRY  |  DECEMBER 07, 2023
HAPPY DAYS ZIJN TERUG, HET IS TIJD VOOR EEN REISLUSTIG 2023 ERNST  |  DECEMBER 09, 2022
Test & Go verleden tijd en is alleen Thailand open? TRAINEE  |  MAY 31, 2022
Beste wensen van Green Wood Travel Thailand ERNST  |  DECEMBER 16, 2022
Hoe ga jij reizen? Doe mee aan onze enquete ERNST  |  JUNE 30, 2023
Achter de wolken schijnt de zon HATAICHANOK  |  JULY 31, 2020
Het Maritieme Spektakel van De Koh Chang Archipel ERNST  |  JULY 21, 2023
Fascinerend Maleisie - Roundreizen en Tips ERNST  |  JULY 07, 2023
Nieuws van Green Wood Travel: Corona Virus Thailand Update HATAICHANOK  |  JANUARY 29, 2020
Koh Chang National Park, Trat en Meer van Dat... ERNST  |  SEPTEMBER 21, 2023
Fijne Feestdagen en Een Reislustig 2020 HATAICHANOK  |  DECEMBER 18, 2019
Hebben wij elkaar ooit ontmoet? HATAICHANOK  |  DECEMBER 10, 2019