Hoe was je vakantie? - Verbeterde website en ander nieuws
HATAICHANOK
AUGUST 14, 2019

THAILAND, FILIPIJNEN, CAMBODJA, VIETNAM    THAILAND, FILIPIJNEN, CAMBODJA, VIETNAM   
Het is weer voorbij die mooie zomer…. Nou, vooruit, nog niet helemaal. Misschien krijg je in Nederland en België nog een mooie nazomer. Toch zit voor de meeste vakantiegangers de reis naar Thailand (of een van de buurlanden) erop. Jammer, maar hopelijk verlang je hartstochtelijk terug naar je Thaise eiland, Angkor Wat of een andere tempel, of de Vietnamese Mekong Delta.

HOE WAS JE VAKANTIE?
Vietnam. De Mekong Delta. Een hoogtepunt voor velen.

Wij zijn inmiddels druk met het lezen van alle feedback die we krijgen. Gelukkig zijn verreweg de meeste reizigers gelukkig en tevreden. Jammer genoeg gaat er soms iets (kleins) mis. Soms ook zonder dat wij er iets aan kunnen doen, neem de brandstofproblemen op Schiphol. Hoe dan ook, we hopen dat we op nog meer reacties mogen rekenen. Laat ons weten wat je vindt! Dat kan ook via Facebook. Zo help je onze reizen nog beter te maken!

NIEUWE WEBSITE
Aan de nieuwe website wordt nog hard gewerkt....

Heel erg binnenkort, laten we zeggen begin herfst, hopen we onze nieuwe website te lanceren. Er wordt nog hard aan gesleuteld. Die site is niet alleen overzichtelijker, beter aangepast aan de wensen van de hedendaagse reiziger, maar voorziet je, als je op zoek gaat naar een bestemming, ook van suggesties voor hotels, tours en achtergronden bij die locatie. Ook krijg je als je boekt een eigen profiel waarop je alles over je reis kunt vinden. Hier kun je dan ook rechtstreeks je vouchers downloaden. Geniet dus nog even van de oude website (smiley).

WE STAAN NOOIT STIL

Op onze website (ook op de huidige) is ontzettend veel te vinden (dat weet je vast al). Je kunt er ons reisblog lezen en doorklikken naar Facebook of de nieuwsbrief. Zo blijf je altijd op de hoogte, ook van nieuwe tourshotels en resorts, nieuws over vliegtickets en meer. Want we staan nooit stil, het wordt altijd beter.
Het hart van de Filipijnen.

Neem deze nieuwe rondreis: In deze 10 daagse Door het hart van de Filipijnen rondreis trekt u niet alleen dwars door het imposante eilandenrijk, maar gaat u ook ervaren wat de charmes van dit veelzijdige land zijn. De afwisseling op deze reis is groot. Van de miljoenstad Manilla gaat u naar het groener dan groene landschap van Banaue, waar de rijstvelden letterlijk lijken te liggen opgestapeld. En u gaat naar Boracay, zonder twijfel het meest geliefde van de vele Filipijnse eilanden (De Filipijnen hebben er meer dan 7000!).
Koh Samui. Het weer werkt altijd mee.

Of ons blog vol reis ideeën. Zoals deze over de mooiste stranden van Thailand. “Je besluit elk eiland in Thailand te gaan bezoeken. Gewoon even voet aan land zetten, een beetje van de zon genieten, wat snorkelen, een paar slagen zwemmen, een uurtje duiken om koraal en vissen te zien, je eet een bordje pad thai, je beklimt het hoogste punt, gaat op je gemak van de zonsondergang zitten genieten. Heerlijk toch? Om dit op elk eiland in Thailand te doen moet je een reis van 3 jaar en 9 maanden plannen. Thailand heeft namelijk zo’n 1430 eilanden. Je moet (waarschijnlijk) dus kiezen. Zoals altijd helpt Green Wood Travel je met plezier daarbij.”
Ogenschijnlijke eenvoud, maar wel met 5 sterren luxe.

Ook altijd in beweging: nieuwe hotels bij Green Wood Travel. Zoals deze. Bij X2 River Kwai Resort is nadrukkelijk voor de eenvoud gekozen. Het past daarom helemaal in de prachtige omgeving. Maar misschien bedriegt hier de schijn, want X2 Vibe (zeg: cross two vibe) biedt naast ogenschijnlijke eenvoud ook heerlijke 5 sterren luxe. Zelf noemt men het ‘pretentieloze luxe’. Dit resort is verfijnd, smaakvol, van alle gemakken voorzien en toch één met de natuur waar het onderdeel van uit maakt.

 
RECENT NIEUWS
Achter de wolken schijnt de zon HATAICHANOK  |  JULY 31, 2020
Het Maritieme Spektakel van De Koh Chang Archipel ERNST  |  JULY 21, 2023
Fascinerend Maleisie - Roundreizen en Tips ERNST  |  JULY 07, 2023
Nieuws van Green Wood Travel: Corona Virus Thailand Update HATAICHANOK  |  JANUARY 29, 2020
Koh Chang National Park, Trat en Meer van Dat... TRAINEE  |  SEPTEMBER 21, 2023
Fijne Feestdagen en Een Reislustig 2020 HATAICHANOK  |  DECEMBER 18, 2019
Hebben wij elkaar ooit ontmoet? HATAICHANOK  |  DECEMBER 10, 2019
Nieuwe Tours en Hotels bij Green Wood Travel ERNST  |  JULY 21, 2023
Boek nu vliegtickets! - De Thaise Riviera - Khao Sok HATAICHANOK  |  OCTOBER 24, 2019
Hoe was je vakantie? - Verbeterde website en ander nieuws HATAICHANOK  |  AUGUST 14, 2019
De Beste en Leukste Rooftop Bars van Bangkok! HATAICHANOK  |  AUGUST 02, 2019
Overzichtelijk Thailand. Hoogtepunten per Regio. HATAICHANOK  |  JULY 16, 2019