Ontdek Thailand samen met je kinderen
Daranee
September 07, 2017
Thailand Thailand
Avontuurlijke reizen
Avontuurlijke reizen
Reizen met kinderen is een bijzondere ervaring. Thailand is bij uitstek het land om je kinderen meer van de wereld te laten zien en tegelijkertijd een geweldige vakantie te hebben. Wat denk je van olifanten wassen, in een drijvende bamboehut overnachten of op een vlot over de rivier varen? Het wordt nog eens extra leuk omdat je in Thailand met open armen wordt ontvangen, want Thai zijn gek op kleine ‘farang.’

Green Wood Travel helpt je zo’n heerlijke reis naar Thailand te maken. Wij geven persoonlijk advies en maken jullie reis helemaal op maat.

Elephants World
Elephants World
In Elephants World leef je een volle dag tussen de olifanten. Jullie helpen ze wassen in de rivier, helpen ze eten te geven en gaat met ze wandelen in de jungle. Een onvergetelijke belevenis voor het hele gezin! Elephants World geeft oude, zieke en mishandelde olifanten een tehuis waar zij de rest van hun leven kunnen verblijven. Het motto is dat de rollen nu omgedraaid worden: wij gaan werken voor de olifanten en niet andersom.

Voettocht door de jungle van Mae Taeng
Voettocht door de jungle van Mae Taeng
Deze tweedaagse jungle expeditie voert jullie door het mooie nationale park van Chiangdao. Je maakt kennis met verschillende bergstammen, loopt door de indrukwekkende jungle en drijft op een bamboevlot de rivier af. Als extraatje is er in een Karen dorp gelegenheid om mee te helpen met het voederen en baden van de olifanten. Extra leuk voor de kinderen.

River Kwai Tour
River Kwai

Kanchanaburi staat wijd en zijd bekend om haar overweldigende natuur en de roemruchte brug over de Kwai. Deze tour is leuk en leerzaam voor volwassenen en kinderen. Jullie overnachten op een ‘Jungle Raft’, een uniek drijvend hotel van hout en bamboe, middenin de ruige jungle van Kanchanaburi.
 
 

Reageer

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *RECENT POST
6 reis-ideeën waar je zelf niet opkomt trainee | April 29, 2022
Vakantie in Thailand Ernst | November 24, 2021
RELATE STORY
Vakantie in Thailand Ernst | November 24, 2021
Thailand Vakantie Ernst | October 22, 2021
Thailand Algemeen Daranee | July 31, 2020
Het leven in Amphawa Daranee | July 22, 2020
Thaise Traditionele Tom Yum Kung Daranee | July 22, 2020
Surin olifantenhoofdstad 10++ Tips Daranee | July 07, 2020

POPULAR STORY VIEW ALL


Populaire Green Wood Travel tours